Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem vagyok jó pasi?

Miért nem vagyok jó pasi?

Figyelt kérdés
Én annak tartom magam, boldog vagyok, mindig mosolygok. Mégis 8 szor próbálkoztam már szingli csajoknál és mind elküldött, pedig nem volt barátjuk. Akkor nem is vagyok jó pasi? Vagy szerintetek ez a 8 lány vesztett sokat azzal, hogy elküldött engem és nem látta meg bennem a jó pasit? Így fogjam fel. Képet nem küldök, mert én tudom magamról, hogy egész jó pasi vagyok, ha meg elhiszem magamról, akkor elvileg az is vagyok. Mert a magabiztosság a legfontosabb nem?
2012. márc. 11. 00:20
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
10%
szar gének
2012. márc. 11. 00:20
 2/27 anonim válasza:
24%
8? körberöhöglek. 800 lányt szólítottam le. elküldött az összes. ez az én tragédiám. de sose adom fel!
2012. márc. 11. 00:21
 3/27 A kérdező kommentje:
Gének? Mi köze a génekhez ha a szépség belülről fakad?
2012. márc. 11. 00:25
 4/27 anonim ***** válasza:
ezt a hülyeséget hol hallottad?
2012. márc. 11. 00:26
 5/27 anonim válasza:
8%
ha jó pasi lennél nem utasítana el senki, ez van, a lányoknak szinte senki nem jó, ne próbálkozz többet, jöjjenek a lányok, próbálkozzanak ők
2012. márc. 11. 00:29
 6/27 A kérdező kommentje:
De hogy bírjam rá őket, hogy ők jöjjenek oda hozzám? Legyek gazdag?
2012. márc. 11. 00:38
 7/27 anonim válasza:
Ne, a pénz itt nem számít, tegyél meg mindent a külsődért, konditerem, de ne legyél túl izmos, legyél ápolt igényes és jókedvű, és szemezz azzal aki tetszik neked, így majd lesz aki odamegy, csak várnod kell.És minden olyan dolgot elkövetned amihez vonzódnak a nők, pl. a kondi is ilyen.
2012. márc. 11. 00:50
 8/27 anonim ***** válasza:
80%
A kondi sem hozza helyre a csúnya arcot.
2012. márc. 11. 00:51
 9/27 A kérdező kommentje:
Csúnya arcot? De ha izompólót veszel fel, akkor elvonja a figyelmet az arcod hibáiról nem? A pénz miért nem volnzó kedves utolsó előtti? A lányok oda vannak a gazdag pasikért úgy tudom. Ha ez nem így lenne, akkor miért van annyi ronda kövér pasinak fullos 10 per 10 es csaja?
2012. márc. 11. 00:55
 10/27 anonim ***** válasza:

írd le hogyan nyitsz.

mit mondasz utána.

és mivel kocoltatnak.

megfejtem neked.

szerintem taktikai hibát véthetsz valamelyik lépésnél.

2012. márc. 11. 01:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!