Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? . úgy érzem, hogy...

Mit tegyek? . úgy érzem, hogy ha nincs barátnőm alsóbbrendű vagyok mint azok akiknek van.

Figyelt kérdés
Minden gyerekkori barátomnak van barátnője. Nekem még csak egy komolyabb barátnőm sem volt és az az érzésem, hogy nem is lesz. Pedig nyitott vagyok mindenre. Kicsit az is megnehezíti a dolgot, hogy műszaki egyetemen vagyok és itt lányokat nem erőst látni.
2012. márc. 3. 20:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Elsősorban ne hasonlítgasd magad másokhoz. Nem leszel az idők végezetéig a műszaki egyetemen. Járj más közösségekbe is, hogy több lehetőséged legyen ismerkedni.
2012. márc. 3. 20:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Az igazság az, hogy azt sem tudom, hogy hogyan kell elbeszélgetni egy lánnyal. Sokszor elnézek fiukat akik elég fura szöveggel de megnevettetik a lányokat. Nálam beáll mindig az a kínos csend, amikor a lány az első adandó alkalomkor elhúzza a csíkot tőlem.
2012. márc. 3. 21:13
 3/5 anonim ***** válasza:

A kérdés címsorában leírtakat gyorsan verd ki a fejedből.

Ameddig így is jól érzed magad, addig maradj meg így. NE FOGLALKOZZ mások véleményével e kérdésben!!

Amikor pedig úgy érzed, hogy szeretnél barátnőt, valakit magad mellé, akkor valóban kezdj el keresni más közösségekben egy hozzád illőt. Nyugi, olyan lányok is vannak, akik hozzád hasonlóan nehezen tudnak kapcsolatba lépni... de ha a lelketek egymásra talál, meglelitek a megfelelő szavakat is... vagy szavak nélkül is megértitek egymást! ;)

A kommentedben leírt aggályaid pedig invalidak, mert az IGAZIVAL ha találkozol, ezek nem fognak gondot jelenteni! :)

Hogyan kell elbeszélgetni egy lánnyal? Hát természetesen! Add önmagad! Azok, akikkel nem tudsz elbeszélgetni, nem hozzád valók, úgyhogy nem is baj, ha odébbállnak ahelyett, hogy húznák az agyad aztán lelépnének.

Ne próbáld a többi fiú "fura szöveg" trükkjét se bevetni. Nem kell itt játszani. Csak legyél természetes. Teljesen.

2012. márc. 3. 22:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan kell elbeszélgetni egy lánnyal? Mindegyikkel máshogy. Van, akinél ez a nyerő, van, akinél az. Van, akivel a ValóVilágról érdemes beszélgetni (bár az ilyeneket a helyedben elkerülném...), van, akivel a fizikáról. Nincs általános recept. Csak az, ha önmagadat adod, és arról beszélgetsz, amiről Te személy szerint a legjobban tudsz, szeretsz beszélgetni.
2012. márc. 5. 15:53
 5/5 WFox ***** válasza:
Én is voltam így, majd rájöttem, hogy nem a csajok választanak engem, hanem én őket. nem kell mindjárt az elsőre rámozdulni, aki a közeledbe kerül.
2012. márc. 11. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!