Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Éreztetek már ilyet?

Éreztetek már ilyet?

Figyelt kérdés

Egy késztetést, hogy megtegyél vmit. Nekem, személy szerint az volt hogy oda menjek vhova. Még soha nem éreztem ilyet, olyan erős vágy volt, hogy azonnal oda menjek.. Mintha a hely magához vonzott volna. Nektek volt már ilyen?

Velem azóta sem..

2012. márc. 3. 19:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez... Elég ködös... De talán értem, mire gondolsz.

Ha kifejtenéd bővebben, akkor adnék biztos választ.

2012. márc. 3. 19:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos ennél jobban nem tudom elmagyrázni.. nehéz megfogalmazni :/
2012. márc. 3. 20:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem éreztem már egyébként, de nem vagyok így biztos benne, hogy ugyanarra gondolunk.

Első voltam.

2012. márc. 3. 21:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezt hívják ösztönnek-vagy megérzésnek:D Tudósok szerint, ha hallgatnánk is rá, akkor az életünk másképp alakulhatna. Nem egyszer éreztem meg, hogy amit csinálok éppen, úgy nem lesz jó, még is úgy csináltam, és hát el is b*sztam Érdekes, de ha a fejedben egy hang szól valamivel kapcsolatban, hogy- Ne tedd, akkor halgass az ösztöneidre. Ilyen egyszerű:D
2012. márc. 4. 00:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Éreztem.:D

16/L

2012. márc. 4. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!