Ti nem FÉLtek az EMBEREKTŐL?
Figyelt kérdés
2012. márc. 2. 20:55
11/30 anonim válasza:
Szeretem őket, de nem fogadom el mindent és nem bízom bennük. Talán ez a legjobb szó.
13/30 anonim válasza:
A Félember tényleg egy jó szám.
Egyébként meg nem félek. Ők félnek tőlem.
14/30 anonim válasza:
Hűűűű tudat alatti üzenet... :D
15/30 anonim válasza:
ÉN magamtól is félek, nem hogy az emberektőőőőő 20/F
19/30 anonim válasza:
Ha a nyóckerbe van dolgom, akkor igen XD
20/30 anonim válasza:
Én nem. Minek? Mit tudnak velem csinálni? Ha félek, akkor jobban biztonságban leszek?
Félni sok mindentől lehet, ha pontosítanád magadban mi az amitől konkrétan félsz (gondolom valami szitu kialakulása mikor emberek közé mégy stb), akkor magatdtól is rá fogsz jönni mi a problémád oka. Aki fél másoktól, leginkább amiatt parázik, hogy nem fogadják el a többiek. Téhát inkább saját magától fél az illető mégpedig azért, mert lekicsínyli saját magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!