Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csak én vagyok ilyen "félresik...

Csak én vagyok ilyen "félresikerült"?

Figyelt kérdés
A barátaim állandóan elmennek ide-oda bulizni és az esetek 95%-ban matt részegek lesznek (18-19 éves korosztály). Nagy ritkán engem is hívnának, de én inkább viszolygok ettől, és mondom, hogy inkább nem iszok. Erre ők mondják, hogy ne különcködjek. Tényleg én lennék a különc?
2012. márc. 2. 20:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tipikusan a holdudvar hatás jelentkezik, tehát egy társaságban, ha egy nem tetsző tulajdonságod van, ebben az esetben, hogy nem iszol alkoholt, akkor más, negatív tulajdonságokat kapcsolnak hozzád (az nem negatív, hogy nem iszol, csak a csoport szemében az). Erre azt tudom mondani, attól hogy mindenki részeg te pedig nem vagy az te még mindig normális vagy. Ha nagyon eleged van belőlük inkább keress más csoportot, ahol nem isznak annyit, egyből nem leszel "különc".
2012. márc. 2. 21:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nem neked való társaságban vagy. Én is így voltam.

Mindig azt hittem hogy én vagyok a gyökér hogy nekem nem életcélom az hogy minden egyes buliban halálra igyam magam.

Aztán elkezdtem sportolni, bekerültem egy egyesületbe, és aki sportol az egészségesen él. Az egyesületből lettek a haverjaim, és ha velük bulizom akkor pont azt nézzük ki a csapatból aki mondjuk rágyújt egy szál cigire.

2012. márc. 2. 21:37
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Ha nekifogsz inni és bulizni egy idő múlva nem is foglalkoznának veled. Hadd a francba őket.
2012. márc. 3. 20:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2012. márc. 3. 22:16
 5/6 anonim válasza:
Mi az hogy nem iszol? o.O Próbáld már ki és élj b* meg!:D
2012. márc. 26. 22:35
 6/6 A kérdező kommentje:

Egyrészt: nem mondtam, hogy egy kortyot sem iszok.

Másrészt: ha neked a pia az élet, csak gratulálni tudok...

2012. márc. 27. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!