Mit gondoltok arrol, le kell-e magam neznem azert, mert prostitualkent probalom megalapozni a jovomet es mivel mas kiutat akkor nem talaltam, csak ez maradt.!?
Figyelt kérdés
Itt kiegesziteskent hozzatennem, hogy intezetbol fogadtak orokbe(a rendes szuleim meghaltak, nem cigo vagyok),az adoptalo szuleim kozul az egyik szadista, pedofil volt es a csalad penzet nokre koltotte, az anyam soha nem allt ki ertem, egesz gyerekoromban lelki terrorban tartottak(apam fizikaiban is), mindig ereztettek velem h egy senki vagyok, es semmire nem valo, a terseg egyik legjobb gimijebn vegeztem, jo eredmennyel, egyetemet is elkezdtem , aztan meg probalkoztam sokszor sokfelekeppen, de a vegen behuztak a csobe es semmi segitseg hijan kenytelen voltam elkezdeni...e munkam elott nem tartoztam az egyejszakas lanyoik koze.Kimeljetek meg legyszi a tragar szavaktol.Tenyleg nem hianyzik.2012. márc. 2. 16:06
51/56 A kérdező kommentje:
* mint ahogy a mennyorszag is.
2012. aug. 26. 12:32
52/56 anonim válasza:
47/51 est én írtam. Hát szerintem nagyon jófej nő vagy, és egy bizonyíték,hogy a prostik közt is vannak értelmesek, jól is fogalmazol. Örülök,hogy van végre egy nő, aki pont úgy gondolkodik mint én. F.26 Remélem egyszer rányitok egy olyan fizetős lányra mint amilyen te vagy :)
53/56 anonim válasza:
49 -es! Én nem így gondolom, mindig van kiút belőle. Mindenből van kiút, csak akarni kell. Én voltam már depressziós, paranoiás, antiszoc, kényszerbeteg, és mind kő kemény lelki problémák, de mindegyiken túl tettem magam. akkor egy éveken át gyötört női lélek is képes lehet új életet kezdeni, megváltozni simán. Miért ne? Lezárja a multját és kész. A pénz gyógymód rengeteg mindenre. Az egész életünk mozgatórugója a pénz és a szerelem. E kettő nélkül nehéz élni. Ördög és isten sem létezik, köze nincs a világunkhoz. Ördög az maga az ember, abbol is a nem fizetős lehúzós átverős barátnők az ördögfajzatok, akiktől paranoiám van. Sokkal jobb, egyenesebb egy prosti, nála legalább mindig tudom, hogy hanyadán állunk a dolgokkal. Én még azt sem tudnám kizárni, hogy egyszer egy pénzért szexelős nőbe legyek halálosan szerelmes. Nem számít ugyanis ez semmit, csak egy meló, mintha angol korrepetálásra mennék, csak itt franciául megy a dolog.
54/56 anonim válasza:
"Ördög és isten sem létezik"
Tudományosa bizonyítsd be!
55/56 anonim válasza:
Ez az utolsó nagyon nem kéne ebbe a topikba, mert abszolút nem tartozik ide. Nem akarom bebizonyítani, mert én meg pont fordítva írhatnám, hogy bizonyítsd be hogy nem létezik. Annyit lehet bizonyítani, hogy nincs, soha senki nem látta, csak a birkák hiszik. Már máshova írtam, hogy csak egy erkőlcsi tanmese a nép agyának a mosására az egész. Ahol a törvények végetérnek, ott a lelki belső korlát, az meberekbe belenevelt félelem a pokoltól hit az ami visszatartja őket a társadalomellenes magatartásoktól. Már akit ebben a hipnózisban lehet altatni. A halál után nem vár rád semmi sem, ne aggodj. De egy életed van, ami rohadtul múlandó, repülnek az évek, és hiába vagy te az istenednek való, nem lesz meg a jutalmad a megálmodott menyországodban, csak a saját poklodban vegetálsz, amiből merészség nélkül nem tudsz kilábalni. /Wc-pucoló szindroma/ Bizonyítható az is, hogy ha igaz volna, hogy isten nevű a saját képére megteremtette az ember, hááát? Jónagy gyarló szart teremtett. A sok rabszolga imádkozik az istenükhöz, de soha nem találnak meghallgatást, soha nem lesz jobb az életük az erkölcsös embereknek, nincs igazság az életben, a jó emberek nagyot szívnak, a pokolfajzatok meg táncolnak a koponyáikon. Kb ennyit ér ez a csodálatos teremtett világunk.
56/56 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nincs ezzel. Én 18 évesen kezdtem most vagyok 20... De már most többet elértem mint mások 30 évesen ( megalapoztam a jövőmet, ha gyereket akarok akkor nem kell az albérletesdi, hasonlók) mi értelme 75 ezerért gürizni minden egyes nap 12 órát? Bohócnak már öreg vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!