Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondoltok arrol, le...

Mit gondoltok arrol, le kell-e magam neznem azert, mert prostitualkent probalom megalapozni a jovomet es mivel mas kiutat akkor nem talaltam, csak ez maradt.!?

Figyelt kérdés
Itt kiegesziteskent hozzatennem, hogy intezetbol fogadtak orokbe(a rendes szuleim meghaltak, nem cigo vagyok),az adoptalo szuleim kozul az egyik szadista, pedofil volt es a csalad penzet nokre koltotte, az anyam soha nem allt ki ertem, egesz gyerekoromban lelki terrorban tartottak(apam fizikaiban is), mindig ereztettek velem h egy senki vagyok, es semmire nem valo, a terseg egyik legjobb gimijebn vegeztem, jo eredmennyel, egyetemet is elkezdtem , aztan meg probalkoztam sokszor sokfelekeppen, de a vegen behuztak a csobe es semmi segitseg hijan kenytelen voltam elkezdeni...e munkam elott nem tartoztam az egyejszakas lanyoik koze.Kimeljetek meg legyszi a tragar szavaktol.Tenyleg nem hianyzik.
2012. márc. 2. 16:06
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
véleményemet formáltam meg,lehet téves,bizos az én hibám.Ne haragudj,nem vagy kulomb,mert pénzért megteszel bármit,de ha Te így konnyebben feldolgozod ezt a mostani helyzetedet,akkor nyugodtan lenézhetsz engem is,viszont akkor azok szintrjere sullyedsz,akik a prostikat mocskolják.Kényszerhelyzetben vagy,én megértelek!
2012. ápr. 11. 16:04
 22/56 A kérdező kommentje:

Onigazolas. Neha faj az igazsag, ooooh en tudom , azert is a kerdesem.Csak igazandibol ebbol az alszent vilagbol van elegem, h nekem kell magamat leneznem es kell lenezni engem,( mert tudom h ez a tarsadalmi elvaras.Igen, ez.), mert probalok elorebb haladni az eletben, meg ha ilyen aldozatot is kovetel, hogy megvetest kapok.(Es) igen! van ennel sokkal undoritobb dolog a vilagon.Raadasul en nem teszek senkinek keresztbe!Egyszeruen soha nem fogom megerteni, h miert ez alapjan vki erkolcsos vagy sem a vilag szemeben es miert egyenlo az emberek szemben a k.urva a konnyuveru, erkolcstelen, parazna novel?En nem tartom magam annak. Hiaba tudom, h innentol kezdve ugy kellene magamra tekinteni , mint egy penzehes , tukorbe tobbet nezni nem tudno, erkolcstelen legalja olcso, lelketlen emberallatra.De nem megy, es nem azert , mert nincs bennem onkritika.Az a durva amikor meg elkepzelni se tudtam volna , h egyszer idevezet a sorsom(amit persze , en iranyitok..blablabla), sem tekintettem a prostikra ugy , ahogy az atlag.Nem ereztem megvetest irantuk, csak szanalmat.Szoval max.szanalmas lehetek(amit fura de nem szegyellek, elfogadom , mert igaz), de nem emberhulladek.

Elni tudni kell.Elni tudni kell a tobbi senkit sem erdekel....Vagy megis?!

Elni tudni kell.

2012. ápr. 11. 19:32
 23/56 anonim válasza:

Nem vagy emberhulladék, és azok sem feltétlenül, akik hozzád járnak. Én egy időben rendszeres vendég voltam (itthon MO-on) és egy teljesen normális ember vagyok. Mindig is tiszteletben tartottam a helyzeteteket, és fontos volt nekem az ember is, aki a lányban lakik. És ez nem mellébeszélés vagy magyarázkodás. Azért is hagytam abba, mert már kezdtem lelkileg függeni egy-két lánytól.

Ez a szakma szerintem azoknak való, akiknek nincs lelkiismeret-furdalásuk. Jópár ilyen lányt ismerek. Ők sem játsszák el, hogy ez álmaik foglalkozása, de jól megélnek belőle és valahogy lepattogzik róluk a dolog lelki oldala. A kérdéseid ezzel együtt teljesen normálisak.

2012. ápr. 21. 19:24
 24/56 anonim ***** válasza:
szállj ki minél elobb!a tested megszokja ezt a fajta szexet,a késobbiekben,ha találsz 1 pasit,aki ezt elfogadja ,akkor sem tudsz feloldodni,és odaadni magad,mert kiégsz!pedig a szex,ha szerelemmel párosul a legjobb dolog a világon!én már csak tudom,amint írtam,évekig prostiztam,szerencsére sikerult kiszállnom,pedig rá lehet kattanni a prostikra,mint a drogra.
2012. máj. 4. 22:20
 25/56 anonim ***** válasza:

Inkább fejezd be az egyetemet!

"adoptalo szuleim kozul az egyik szadista, pedofil volt"

Most ez komoly, hogy ezért akarsz prosti lenni?

Hát sajnos a gyerekmolesztálás egyre gyakoribb, és az egész életben hordozzuk ennek a szörnyűségnek a következményét.

"Mindig ereztették velem hogy egy senki vagyok, es semmire nem valo"

Egy pedofiltól mit vársz? Talán azt, hogy adjon neked önbecsülést? Csak a fasza érdeki, meg hogy legyen egy lyuk. Lánya vagy sem, mit számít neki.

Ezt nagyon nehéz épp elmével feldolgozni a történteket.

Innentől az élet egy nagy harc lesz , ha nem akarsz lesüllyedni! Kérj segítséget !

[link]

2012. máj. 19. 11:06
 26/56 anonim ***** válasza:
67%

szerintem mindegy ki milyen háttérrel lesz prosti, nincs benne semmi szégyen. ugyanazt csinálod, mint a többi nő, csak pénzt kapsz érte, nem eltartást/nyakláncot. na bumm

# 5/24

ebben mi szomorú van? abban van szomorúság, ha sehogy sem tudsz megélni. mennyivel másabb gürizni, szemetet lapátolni, vagy a főnök s...t nyalni?

# 9/24

a biblia összességében hülyeség. az emberek alapvetően "rosszak" és nem hiszem, hogy valaha, vagy a közeljövőben úgy átalakulna a társadalom, hogy mindenki tisztességesen élhetne. amíg bűnözők vezetnek országokat, és az embereknek kötelező csalni, hogy életben maradjanak, addig rávetemednek olyan dolgokra is, mint a prostitúció, vagy egyéb dolgok, amiket megvet az álszent társadalom többsége.

# 12/25

ez igaz, de fölösleges olyanon aggódni, ami csak lehetőség. 100 másik alternatív pokol miatt aggódhatnál, de jobb, ha olyan dolgokkal foglalkozol inkább, amik valósak és a jelenben is fontosak.

# 13/25

ez valóban nagy gond, de ha legalább őszinte leszel vele, akkor nem kell 10 másikat otthagyni előtte, aki nem tud elfogadni téged, aki vagy/voltál.

# 22/25

ezzel is szerencsés vagy, hogy ezt tudod magadról, vagy hogy egyáltalán van öntudatod

2012. máj. 19. 11:21
 27/56 anonim ***** válasza:
54%

Én erre annyit tudok mondani, hogy az én anyám szegény körülmények között nőtt fel, minket is ilyen körülmények között nevelt fel... Volt hogy 3 napig ugyanazt ettük, vagy hogy ő inkább nem evett hogy nekünk jusson, de SOHA az életbe nem jutott eszébe hogy beálljon "prostituáltnak", hanem ha kellett reggeltől-estig 2 műszakban dolgozott, hogy megtudjunk élni. És mégis, megvoltunk, boldogok voltunk, nem voltak ebből konfliktusok, felnevelt minket és becsületes dolgozó emberek lettünk, és már nem olyan szegényes körülmények között. Szóval, szerintem ez minden "prostituáltnál" csak egy kifogás, hogy azért mert nincs más lehetősége... De mindig van más lehetőséged. Csak nem akarsz más lehetőséget.

(Most lehet rám fújni, morogni, hogy mégis hogyan mondhatok ilyet, ez nem így van...)

2012. máj. 19. 14:15
 28/56 A kérdező kommentje:
utolso ! nem kifogas! Csak mivel Te nem latsz bele az eletunkbe , halvany fogalmad sincs mirol irkalsz, csak nyomod a sztereotipiaknak megfelelo sablon szoveget.Minden egyes szituacio mas.Azt elhiszem h pl. a Te eletedben es az en eletemben esetleg vannak hasonlatossagok,de ebbol egyaltalan nem kovetkezik, h a helyzet ugyanaz.Ezt pedig nyugodtan kivetitheted minden prosti eletere.Egeszen biztos vagyok h nehany alapdolgon kivul boduletes kulonbsegek vannak.Es , igen kepzeld el mikor ebbe belecseppentem , nem volt egyaltalan mas valasztasom, vagy utcara kerulok vagy ez vagy megrosszabb.Ha szamodra ez hihetetlen, akkor olvass tobb konyvet, hatha fejlodik a fantaziad!
2012. máj. 19. 16:38
 29/56 anonim ***** válasza:
48%

# 27/28

ez tényleg nem így van, azért egy jelentős különbségről megfeledkeztél: ha feltétlezzük hogy egy fiatal, kb 20 éves ember vagy, akkor is anyukád jobb esetben legalább 40 éves, és 20 évvel ezelőtt telejsen más világ volt. akkor aki dolgozni akart, meg is élt, ha nyomorgott, ma meg nem lehet munkát találni, és ott sem keresel annyit, hoyg elég legyen a rezsire

mellesleg ha az erkölcsi oldalát nézzük, semmivel sem "több/jobb" az anyukád ezért, nem kell mártírt csinálni az emberekből, saját választása volt, hidd el a prosti életnek is vannak kínszenvedései

annyira unalmas már a sok begyepesedett látású álszent embert hallgatni, hogy prédikálnak, mintha ők szűzen mentek volna férjhez, és azóta is azzal a férfival élnének. az ember nem húségre lett kitalálva, ez van, nem a középkorban vagyunk, ideje lenne felfogni és elfogadni az emberségünket, mert szembenézni a tényekkel és őszintének lenni magadhoz nehezebb, mint betanult véleményeket szajkózni

2012. máj. 19. 17:07
 30/56 anonim ***** válasza:
55%
szóval kérdező részvétem, ez van, az emberek hülyék, akik kivételsek, és embernek néznek úgy, hoyg ismernek, azokat becsüld meg, mert manapság barátot is nehéz találni, nemhogy párt
2012. máj. 19. 17:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!