Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondoltok arrol, le...

Mit gondoltok arrol, le kell-e magam neznem azert, mert prostitualkent probalom megalapozni a jovomet es mivel mas kiutat akkor nem talaltam, csak ez maradt.!?

Figyelt kérdés
Itt kiegesziteskent hozzatennem, hogy intezetbol fogadtak orokbe(a rendes szuleim meghaltak, nem cigo vagyok),az adoptalo szuleim kozul az egyik szadista, pedofil volt es a csalad penzet nokre koltotte, az anyam soha nem allt ki ertem, egesz gyerekoromban lelki terrorban tartottak(apam fizikaiban is), mindig ereztettek velem h egy senki vagyok, es semmire nem valo, a terseg egyik legjobb gimijebn vegeztem, jo eredmennyel, egyetemet is elkezdtem , aztan meg probalkoztam sokszor sokfelekeppen, de a vegen behuztak a csobe es semmi segitseg hijan kenytelen voltam elkezdeni...e munkam elott nem tartoztam az egyejszakas lanyoik koze.Kimeljetek meg legyszi a tragar szavaktol.Tenyleg nem hianyzik.
2012. márc. 2. 16:06
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:

Na most én nem fogok itt politikai vitákba folyni, a lényege az írásomnak nem ez volt, a liberalizmusról megvan a saját véleményem ezen nincs mit nagyon megbeszélni.

Talán rosszul látom a dolgot, de én úgy veszem észre hogy te vagy itt az egyetlen álszent... Bár ezt nyilván úgy sem fogod beismerni.

Másrészt ha annyira a szegénységtől mindenki prostituált lenne, akkor középkorban mindenki prostituált lett volna, és ha elmennél például Jemenbe ott is mindenki prostituált lenne. Mint mondtam felesleges mentegetőzni... Ha itt tartunk eléggé álszent dolog, velük takarózni.

2012. máj. 19. 23:33
 42/56 anonim ***** válasza:
Az igazság fáj sajnos.
2012. máj. 19. 23:34
 43/56 anonim ***** válasza:

Akkor most mi is pontosan a kérdés?

Hogy nincs más választásod csináld-e, vagy a prosti mint szakma ellen ne legyen előítéletünk.

2012. máj. 20. 00:14
 44/56 anonim ***** válasza:
0%

# 35/45

ezen jót röhögtem

ha már jön, szólj neki, hogy hozzon kifogyhatatlan mennyiségű hal és kenyér rakományt, mert mióta itt járt, kicsit romlott az emberiség helyzete

# 36/45

muzulmán helyett muszlim, az egyébként pont a kereszténység folytatása, szóval nem járnál vele jobban.

# 37/45

ezzel mondjuk egyetértek, mert ez az általánosítás része lég nagy butaság volt, szóval ezért kissé kamugyanús, de ha kamu is, akkor se látom értelmét álszentkedni

# 38/45

sajnos

mert ezek a liberális marhaságok teszik lehetővé, hogy előbbi kijelentésed miatt ne kerülj munkatáborba.

tény hogy mindenkinek joga van a rossz véleményhz is, de csak azért, mert enm keresztényállamban élünk, nem lesz minden liberális dolog marhaság.

# 39/45

nem foglak jelenteni, mert a hülyeséghez jogod van

de azért kíváncsi vagyok, vajon valaha elgodnolkdtál e azon, hogy a prosti címke mennyivel másabb, mint a cigó, hogy megállapíthasd róluk, mind paraziták, míg a prostik nem...

van még hová fejlődnöd

# 40/45

"igen , amikor kiirtam a kerdest vmi onigazolast, h. A Te szavaiddal eljek kerestem, de rajottem azota felesleges ezt masok velemenyeben keresnem."

nem túl előnyös, ha ösze vissza ahzudozol. magadat becsaphatod az őszinteséggel, de aki értelmesebb, az enm dől be neked. takargatni az igazságot ugyanolyan álszentség, mint lekrvázni valakit

ha már kiírtad a kérdést, akor vállald fel azt is, hogy önigazolást vártál, és elsőre, ne pedig egymásnak ellentmondó válaszokat szórj oda.

"A liberalisok szidasa pedig divatta valt.Bar nem vagyok az de erdekes sok mas mindenben annyira nem zavar Titeket a liberalizmus.. "

ez sajnos igaz, az ilyen emberek jellemzően begyepesedett álszent magyarkodó kereszténykedő átlagemberek

"de szerencsere a liberalizmus fellegvaraban , nem kell attol tartanom , hogy nehany ciganyvedo magyar vagy konzervativ, alszent valaki ebbe fog belekotni. "

állami szinten nem valószínű, bár a cigányozás (értsd általánosítás) egy társadalmi csoport elleni vétek. szerintem. ugyanúgy, mint azt állítani, hogy minden prosti élvezi a szexet. hülyeség, de nem visznek munkatáborba ezért.

"Remelem soha az eletben nem kell visszamennem Magyarorszagra lakni.Ennel kepmutatobb orszag nem sok van."

azért tudnék párat mondani. merre laksz?

2012. máj. 20. 07:43
 45/56 Manka68 válasza:
100%

Eredetileg úgy akartam kezdeni a válaszomat, hogy szia kedves kérdező!

Nem azért, hogy utána kioktassalak, hanem mert megszoktam, hogy köszönök. :-)

Tudom, ez is egy társadalmi elvárás, de azt gondolom, ez a jobbik fajta, ami semmi kárt nem okoz senkinek. :-)

Tényleg álszent világban élünk, és sajnos ez nem is nagyon fog változni, ez is a túlélés egyik eszköze. És az élniakarás a legerősebb ösztönünk.

Úgy gondolom, nem kell lenézned magad, viszont ugyanúgy ne nézz le másokat se a származásuk, se a gondolkodásuk miatt. Neked ezt dobta a gép, nekik azt. Persze választás mindig van. Neked is, és azoknak is, akik elítélnek.

Magyarázkodni és vitatkozni nem érdemes. Kb annyi eredménye lenne, mintha egy folyónak mondanád, hogy forduljon vissza.

A társadalmat ne hibáztasd azért, ha elítél, megváltoztatni nem tudod, fogadd el, hogy ilyen.

A kérdés az, hogy Te mit szeretnél, hogyan szeretnél élni. Nem csak most, hanem mondjuk 20 év múlva. Ha jól érzed magad a bőrödben így, akkor élj így. Ha nem, változtass.

Valahol mindannyian prostituáltak vagyunk : van aki szexet árul, van aki a keze munkáját, van aki az agyát adja el. Az, hogy ebből csak a szex áruba bocsátása számít bűnnek, leginkább vallási alapokon nyugvó ítélet, de van benne némi fajfenntartási ösztön és hiúság is. Mindegyik megváltoztathatatlan.

2012. máj. 20. 09:22
 46/56 anonim ***** válasza:

# 46/46

"Persze választás mindig van. Neked is, és azoknak is, akik elítélnek. "

arra azért kíváncsi vagyok, hogyan fog egy szegény cigány bőrszínt változtatni

és hiába dolgozik tisztességesen, ha lenézik

"Magyarázkodni és vitatkozni nem érdemes. Kb annyi eredménye lenne, mintha egy folyónak mondanád, hogy forduljon vissza.

A társadalmat ne hibáztasd azért, ha elítél, megváltoztatni nem tudod, fogadd el, hogy ilyen. "

láttam már elterelt folyót és gátakat. azért a teljes hitetlenségnek sincs értelme, főleg nem erre biztatni másokat. ha igaz lenne amit mondanál, akkor még mindig boszorkányokat égetnénk és zsidókat üldöznénk... de a világ fejlődik, ezt fogadd el, legalább ha már nem veszel részt benne.

"Valahol mindannyian prostituáltak vagyunk : van aki szexet árul, van aki a keze munkáját, van aki az agyát adja el. Az, hogy ebből csak a szex áruba bocsátása számít bűnnek, leginkább vallási alapokon nyugvó ítélet"

ezzel viszont egyetértek. jobb esetben egy hivatásnak is lenne értelme, és szeretné az ember, és enm a pénzért csinálná, csak sajnos ma már alig van ilyen szerencsés ember, aki érzésből él és nem pénzért.

2012. máj. 20. 09:30
 47/56 anonim ***** válasza:

A társadalom nagy része elítéli, jórésze megérti és tiszteli a prostikat, azt amit tesznek. Én azok közé tartozok, akik megértik. Ha egy nő szép, és van gyomra bevállalni akármilyen farkakat, akkor tegye én amondó vagyok. Mivel különb minimálbérért trógerolni más szarát takarítani egy közösségi Wc-ben egy lenézett takarítócselédként péládul? Csak azért mert magadban megvan egy erkölcsi értékrended, attól még a többiek annyiba sem néznek, mint amit takarítasz. Ez a valóság. Ugyanígy van ez az őrületbe kergető futószalag rabszolgákkal is, semmivel sincs jobb életük, csak álmodnak ,de nem érik el a céljaikat sohasem. Becsületesen éldegélnek ,aztán egyszercsak megvénülnek, sehova nem jutottak, van egy középkategoriás családja akivel meghúzza magát és kész.

Ellenben egy prosti az valóra váltja az álmait! Pár évig teszi ezt a melót, semmivel nem megalázóbb, undorítóbb mint egy másik rabszolgameló,/Wv- pucolás/ de 10 ezer forintos órabérért szerintem nem rossz amit azok a lányok csinálnak. Pár év alatt hü-lyére keresi magát, utána befekteti a pénzt, leszámol a multjával és él mint Marci a hevesben, családot alapíthat, mindene meglehet, boldog új élet vár rá, az álmai beteljesülnek! Ha eleve titokban csinálja amit csinál, utána sem mondja el a családjának a multját, az olyan mintha meg sem történt volna, persze,ha utána képes nomrális emberként élni. Ez egy céltudatos nő életútja szerintem. A cél érdekében tudni kell áldozatot hozni. A pár éves prostitúció egy kiváló ugródeszka a lányoknak az önmegvalósítás felé. Mai világban már nagyon diplomával sem lehet hazánkban mit kezdeni munka terén. Egyszerüen ilyen világban élünk. És mindnekinek csak egy élete van, az meg telik, eljár mindenki felett az idő, aztán cseszheted az erkölcsös életedet.

2012. aug. 24. 01:30
 48/56 A kérdező kommentje:
Utolso hsz.mintha en irtam volna.:)vegre meg vki aki atlatja a helyzet valosagat es nem egy kepzeletbeli tarsadalmi formaba gyomoszoli bele az erkolcsi megitelest.respect.:)
2012. aug. 26. 11:29
 49/56 anonim ***** válasza:

Ki mennyire becsüli önmagát, úgy jut túl a válságon.

Inkább pucolok wc-t de akkor is tükörbe tudok nézni, tiszta lelkiismerettel.

Eladod a lelked az ördögnek? Nem lesz kiút belőle! Gondolt át.

2012. aug. 26. 12:09
 50/56 A kérdező kommentje:
az ordog es a pokol ebben az eletben van jelen, mint ahogy a mennyorszag sem ...es nem olyan formaban ahogy egyesek elkepzelik...
2012. aug. 26. 12:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!