Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondoltok arrol, le...

Mit gondoltok arrol, le kell-e magam neznem azert, mert prostitualkent probalom megalapozni a jovomet es mivel mas kiutat akkor nem talaltam, csak ez maradt.!?

Figyelt kérdés
Itt kiegesziteskent hozzatennem, hogy intezetbol fogadtak orokbe(a rendes szuleim meghaltak, nem cigo vagyok),az adoptalo szuleim kozul az egyik szadista, pedofil volt es a csalad penzet nokre koltotte, az anyam soha nem allt ki ertem, egesz gyerekoromban lelki terrorban tartottak(apam fizikaiban is), mindig ereztettek velem h egy senki vagyok, es semmire nem valo, a terseg egyik legjobb gimijebn vegeztem, jo eredmennyel, egyetemet is elkezdtem , aztan meg probalkoztam sokszor sokfelekeppen, de a vegen behuztak a csobe es semmi segitseg hijan kenytelen voltam elkezdeni...e munkam elott nem tartoztam az egyejszakas lanyoik koze.Kimeljetek meg legyszi a tragar szavaktol.Tenyleg nem hianyzik.
2012. márc. 2. 16:06
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
Pokol nincsen, se Mennyország, úgyhogy emiatt nem aggódnék.
2012. márc. 8. 21:22
 12/56 A kérdező kommentje:

Utolso: Te honnan tudod ilyen biztosan h nem letezik?Ugyanis arra sincs bizonyitek hogy letezik es arra sincs h nem ...tehat mind2 elkepzeles lehet igaz.

Az elotte levonek meg a valaszom: hat persze h nem, hisz nem szerelembol csinalom...am nincs baratom.Es amig ezt csinalom nem is hiszem h jo otlet.(bar most pont nem dolgozok de folytatas varhato.)En legalabbis ilyen munka mellett elkepzelhetetlennek tartom h utana a baratommal...meg akkor is ha neki nem lenne problema.Szoval amig ezt csinalom nelkulozok egy ket dolgot, amit penzen nem vehet meg az ember lanya.Na de hat valamit valamiert, ezzel akkor is tisztaban voltam mikor elkezdtem.Ez ilyen korszak az eletemben.Shit.

2012. márc. 8. 22:27
 13/56 A kérdező kommentje:
Ja meg meg valami, ha ezt befejezem utana lesz meg rosszabb a helyzet.Hol fogok en olyan ferfit talalni aki ezt meg fogja erteni es nem fog arra gondolni , h de hat elottem...khm...es hazudni meg nem akarok pont annak aki akkor majd a legfontosabb lesz az eletemben es egyebkent is aki el tudja titkolni az ilyen multjat az tud valamit.En nem ertek ehhez.Nem vagyok egy "pokerface' es nagyon hamar kibukna belolem az igazsag.Ismrem mar magam.Fullenteni meg csak megy, de komoly hazugsagokra keptelen vagyok.Pedig neha jol jonne, meg mar eletem soran sokszor jobb lett volna minden.
2012. márc. 8. 22:33
 14/56 anonim ***** válasza:
szerintem annak a noek aki prosti volt és mgszokta a napi tobb pasit, EGY férfi nem tud igazán mit nyújtani.
2012. márc. 9. 18:47
 15/56 anonim válasza:
utolsó: ez hülyeség.nem azért van egy nő több férfivel egy nap mert élvezi,hanem a pénzért.Akivel viszont együtt van,s a párja olyat nyújt,amire egyik vendége se volt képes:őszinte szeretet,tiszteled és odaadás.
2012. márc. 19. 15:58
 16/56 A kérdező kommentje:

Pedig igenis tud.Meg egy prostinak is.Mi is nok vagyunk t s nekunk meg az atlagnal is fontosabb h szeressenek minket.Igen, barmily hihetetlen.Egy ferfi boven eleg.

Te neked nagyon homalyos keped lehet a dologrol.

Illetve a prosti nem egy kulon faj erzelmek nelkul.Te valoszinuleg igy kepzeled.Kulonbozo szemelyisegekkel.

2012. ápr. 9. 20:48
 17/56 anonim ***** válasza:
nincs homályos képem,évekig prostiztam
2012. ápr. 9. 20:56
 18/56 A kérdező kommentje:
Gondolom a testi dolgokon kivul a tobb tucat prosti lelkivilagat es szemelyiseget is maximalisan kielemezted, ezert vonsz le ilyen messzemeno konzekvenciat.Vagy tevedek?;)
2012. ápr. 9. 23:44
 19/56 anonim ***** válasza:
nem,igénybevettem a nyújtott szolgáltatást és ennyi.Nem nézem le a prostikat,ennyi erovel magamat is lenézhetném.Jó volt veluk,de osszehasonlíthatatlan egy barátnovel.
2012. ápr. 10. 20:32
 20/56 A kérdező kommentje:

Most nem tudom Te mit akarsz ezzel megmagyarazni.Igazan!

Ha velemenyedet akarod megfogalmazni, beszelj E.1 szemelyben.Engem nem izgat h Te nem tudod a prosti munkajat kulonvalasztani a szemelyisegetol, de errol hagyj ne a prostitualt tehessen mar.Egyebkent meg az en allaspontom , ha esetleg elolvastad volna, hogy ennek a munkanak a vegleges lezarasa utan is bonyolult kapcsolat kialalkitasa,es en ennek vagyok a partjan, felteve ha bevallalnam a multamat elotte.

De kulonben meg zsak a foltjat...ugyis meg fogom talalni a paromat ha arra kerul majd a sor.

Egyebkent nezd meg a Black Swan cimu filmet,ha meg esetleg nem lattad, a filmnek van egy melyebb mondanivaloja...nem! nem prostikrol szol.dont worry!

De tetszik a valaszodban az h van onkritikad es tisztaban vagy vele, ha lenezel engem pl, akkor az olyan mintha magadat is minositened.

Akkor mar csak egy kerdesem van!

Te, mint nalam nem magasabb erkolccsel rendelkezo ferfiember, mi a franc alapjan vagy eloiteles velunk szemben, mikor te se vagy kulonb?Sot...ha nem lennenek ilyen ferfiak ,akiknek szukseg van ilyen szolgaltatasra, engem se vitt volna bele senki! Egyszeruen megeroszakolas 0 ellenallassal.En speciel kulonbnek tartom magam akarmelyk kliensemnel.ennyi.ebben egyre biztosabb vagyok.naprol napra.

2012. ápr. 10. 22:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!