Mit gondoltok arrol, le kell-e magam neznem azert, mert prostitualkent probalom megalapozni a jovomet es mivel mas kiutat akkor nem talaltam, csak ez maradt.!?
Utolso: Te honnan tudod ilyen biztosan h nem letezik?Ugyanis arra sincs bizonyitek hogy letezik es arra sincs h nem ...tehat mind2 elkepzeles lehet igaz.
Az elotte levonek meg a valaszom: hat persze h nem, hisz nem szerelembol csinalom...am nincs baratom.Es amig ezt csinalom nem is hiszem h jo otlet.(bar most pont nem dolgozok de folytatas varhato.)En legalabbis ilyen munka mellett elkepzelhetetlennek tartom h utana a baratommal...meg akkor is ha neki nem lenne problema.Szoval amig ezt csinalom nelkulozok egy ket dolgot, amit penzen nem vehet meg az ember lanya.Na de hat valamit valamiert, ezzel akkor is tisztaban voltam mikor elkezdtem.Ez ilyen korszak az eletemben.Shit.
Pedig igenis tud.Meg egy prostinak is.Mi is nok vagyunk t s nekunk meg az atlagnal is fontosabb h szeressenek minket.Igen, barmily hihetetlen.Egy ferfi boven eleg.
Te neked nagyon homalyos keped lehet a dologrol.
Illetve a prosti nem egy kulon faj erzelmek nelkul.Te valoszinuleg igy kepzeled.Kulonbozo szemelyisegekkel.
Most nem tudom Te mit akarsz ezzel megmagyarazni.Igazan!
Ha velemenyedet akarod megfogalmazni, beszelj E.1 szemelyben.Engem nem izgat h Te nem tudod a prosti munkajat kulonvalasztani a szemelyisegetol, de errol hagyj ne a prostitualt tehessen mar.Egyebkent meg az en allaspontom , ha esetleg elolvastad volna, hogy ennek a munkanak a vegleges lezarasa utan is bonyolult kapcsolat kialalkitasa,es en ennek vagyok a partjan, felteve ha bevallalnam a multamat elotte.
De kulonben meg zsak a foltjat...ugyis meg fogom talalni a paromat ha arra kerul majd a sor.
Egyebkent nezd meg a Black Swan cimu filmet,ha meg esetleg nem lattad, a filmnek van egy melyebb mondanivaloja...nem! nem prostikrol szol.dont worry!
De tetszik a valaszodban az h van onkritikad es tisztaban vagy vele, ha lenezel engem pl, akkor az olyan mintha magadat is minositened.
Akkor mar csak egy kerdesem van!
Te, mint nalam nem magasabb erkolccsel rendelkezo ferfiember, mi a franc alapjan vagy eloiteles velunk szemben, mikor te se vagy kulonb?Sot...ha nem lennenek ilyen ferfiak ,akiknek szukseg van ilyen szolgaltatasra, engem se vitt volna bele senki! Egyszeruen megeroszakolas 0 ellenallassal.En speciel kulonbnek tartom magam akarmelyk kliensemnel.ennyi.ebben egyre biztosabb vagyok.naprol napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!