Mit tegyek? Nagyon félek, hogy nem kerülök be.
Figyelt kérdés
Holnap megyek szóbelizni egy nagyon jó gimibe. Egy csomót tanultam, átnéztem, hogy mit kérnek, de semmit sem tudok, pedig tényleg rengeteget tanultam, meg kerestem dolgok után. és most itt vagyok, hogy holnap megyek. Nagyon félek és nem igazán izgulok, csak nem tudom mi lesz velem, ha nem oda kerülök. Mert én oda akarok, hisz nagyon jó suli és mindenki új ember lenne körülöttem.2012. febr. 28. 23:49
1/4 anonim 

válasza:

Kicsit pozitívabban állj hozzá a dologhoz! Mi az hogy nem tudsz semmit? Tanultál,nem? Akkor azt mondogasd magadnak,hogy igenis mindent tudsz és sikerülni fog! Hidd el beválik ;) Most pedig pihenj és eszedbe ne jusson egész éjszaka tanulni! :D
2/4 A kérdező kommentje:
hulla fáradt vagyok...de nem tudok mindent! tényleg! apu tartott félórás beszámolót a Bibliáról, már egy csomóan segítettek, de nem tudok egy-két dolgot. És annyira félek, hogy mivan ha pont azt húzom? nem tudok cseppet sem pozitív lenni. :/
2012. febr. 29. 00:04
3/4 anonim 

válasza:

Akkor max átnézed még azokat,amiket nem tudsz,de majd csak holnap,mert most nem hinném,hogy ilyen fáradtan lenne valami haszna,ha nekiállnál.. Egyébként meg ha arra gondolsz,hogy pont azt fogod húzni,amit nem tudsz,akkor valószínű,hogy úgy is lesz. De komolyan! Bevonzod magadnak a szerencsétlenséget,ha ilyen negatívan állsz hozzá. Gondolj arra,hogy te megtettél mindent. Innestől kezdve,ha nem sikerül,akkor ennek így kellett történnie. De nem gondolnám,hogy nem sikerül,úgyh nyugiiii :D
4/4 anonim 

válasza:

Ne izgulj nyugi, én minden vizsga elôtt azt érzem, hogy semmit sem tudok,, de mégis mindig sikerülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!