Letezik zenefuggoseg?

Figyelt kérdés
Sokszor ugy erzem hogy most zenet kell hallgassak, nagyon hianyzik. Ha nem halgatom akor nincs olyan jo kozerzetem.
2012. febr. 27. 21:40
 1/5 anonim ***** válasza:
én is így vagyok vele. de szerintem ez nem konkrét függőség, egyszerűen csak szereted a zenét.
2012. febr. 27. 21:58
 2/5 anonim ***** válasza:
34%
majd kinősz belőle
2012. febr. 28. 00:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Én már évek óta minden nap hallgatok zenét,ha nem hallgathatok akkor nem érzem jól magam :)
2012. márc. 7. 22:12
 4/5 Batta Szilvia válasza:
Igen létezik én is abba szenvedek ha tehetem minden percbe zenét hallgatok tudod az valahogy meg nyugtat!
2012. márc. 7. 23:13
 5/5 anonim válasza:

Tudom hogy mar nem aktualis de azert válaszolok, az ekezet hianyert elnezest, telefonról vagyok.

Szoval én 15 eves lany vagyok es csak rockot hallgatok

1,5 eve kezdtem el minden nap zenet hallgatni es egyszeruen rászoktam, nem birom ha nincs fülhallgató a fülembe..a buszon, vonaton, autóban stb.

Ideges leszek mert azt hallom ami körülöttem zajlik es nem azt amit én hallani akarok.

Letezik zenefuggoseg.

A hallasom is romlott a sok zene hallgatás miatt...

Dehat..igy jartam:D

2015. máj. 31. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!