Létezik fájdalommentes halál?
Kedves tőled, hogy segíteni próbálsz, de nem fog menni...
Az egész életem csak egy sikertelenség...
Tehetséges vagyok, de semmit nem teszek érte, mert lusta vagyok, és ha neki is állok a dolgoknak, akkor is leállok idővel... Kyokushin karatézom is, voltam országos bajnok, de ezt sem tudom már csinálni, mert képtelen vagyok, egyszerűen nicns kitartásom... semmit sem érek el az életben, semmi nem jön össze, szerelmes voltam egy lányba két évig, de leírhatatlanul, de eldobott magától, esélyt sem adott... Sosem találok egy olyan lányt, aki más mint a többi, csak a filmekben, vagy az álmaimban találkozom oylan lánnyal, aki kéne... :S
A másik pedig, hogy nem látom értelmét már élni, nem látom értelmét semminek... úgyse jön össze semmi, és ha összejön akkor is... nincs értelme, ígyis úgyis meghalunk egyszer, és lényegtelen, hogy mikor, ha ígyuis úgyis ugyan az a vége... engem senki sem szeret, egyedül vagyok nagyon, magányosan, szenvedek, és nincs senki aki megölelne, és megkérdezné mi a bajom... ha kiírom egy közösségi oldalra, hogy ma megölöm magam, akkor sem kapnék egy üzenetet sem... Nem szeret senki...
Sírnom kéne, de nem megy :(
Szerintem mindenkinek van olyan szakasz az életében, amikor ilyen gondolatai vannak.
Aztán 1-2 nap/hónap/év/évtized múlva fellélegzik, hogy de jó, hogy nem tette meg.
Akkor ha már tényleg kilátástalannak érzel mindent, inkább keress egy vallást amit művelhetnél. Ott esetleg magadra találhatsz.
Igen ez igaz... De nekem nicns akkroa kitartásom, mint neked... És inkább szenvednék hitelekkel, mint hogy nem szeret senki és egy nagy nulla vagyok... Tényleg nem látom értelmét az egész életemnek, nincs miért élnem már..
Nem akarok tovább szenvedni, szóval inkább kilépnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!