Ki van itt olyan aki egy fantázia világban él?
Figyelt kérdés
pontosan : idősebb legyél 12 évnél . titkold el a világ elől hogy miről fantáziálsz .szüleid higgyék azt hogy egy túl jó gyerek vagy . és egyátalán nem ilyen ponilovas ,szivárványos legyen hanem gonosz dolgokról fantáziálj! végül találd ki miért tettem fel ezt a kérdést!2012. febr. 27. 18:38
11/11 anonim válasza:
"ha évek múlva fedezed fel a kérdést akkor is valaszolj rá te fantáziáló!"
hát, most 2016 van, ez már azért évek múlva, szóval: Elmúltam 12, eltitkolom a világ elől, hogy míről fantáziálok, (mondjuk most arról is, hogy ki lehet ez a "titokzatos ember aki feltette ezt a kérdést", érdekes lehet). A szüleim nem hiszik, hogy "túl jó gyerek" vagyok, viszont rossz sem vagyok, azthiszem... ja. Néha gonosz dolgokról is fantáziálok, de inkább groteszk dolgokról ilyenkor (nem olyan beteg dolgokról mint talán gondolnád). S végül a kérdést azért tetted fel szerintem is, mert oyat akartál találni mint te, (ez kedves), másrészt pedíg kíváncsiságból, talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!