Ki van itt olyan aki egy fantázia világban él?
Idősebb vagyok mint 12.
Eltitkolom a világ elől a gondolataim 99%-át.
Nem vagyok jó gyerek, de elvárják, hogy az legyek, de nem szedi le senki a fejem, ha néha hibázok.
Nem mindig, a külvilág által tolerálható dolgokról fantáziálok.
Hogy miért tetted fel a kérdést? Magadhoz hasonló "gyagyásokat" keresel.
Üdv a klubban!
hát úgy nagyjából igaz rám, bár nem tudom a gonosz dolgokról fantáziálok az végülis nézőpont kérdése
és egyetértek az elsővel abban h azért tetted fel a kérdést
Bőven elmúltam 12 és én is a saját kis világomban élek :)
Azt nem tudom,hogy gonosz dolgokról fantáziálok-e,de nem normálisakról
A szüleim aránylag "jónak" tartanak,legalábbis normálisnak
És igen,azért tetted fel a kérdést,hogy találj hozzád hasonlókat
Vagy nem...Ezt neked kell tudnod :)
Bőven elmúltam 22 is már, és a kisgyerek korom óta építgetett "fantázia" világomban élek, amiről senki nem tud. Gonosznak nem mondanám, hiszen a "másik" világban van elég szörnyűség, úgyhogy a célom az, hogy Ez a világ a lehető legbékésebb legyen. (Nem túlzásba vitten, mint valami mennyország, hanem úgy reálisan, persze gondokkal) Kisebb hatásai vannak a másik világnak Erre a világra, de nem egy fejetlenül elveszett világ.
Igen, én is kevésbé szeretem a másik világot, E-világhoz képest, és én is olyanokat keresek, akik hasonlóan élnek két világ között.
(Egyéb iránt ez egy betegség, amit maladaptív álmodozásnak hívnak. Ez egy olyan személyiség zavar, melyben az álmodozó személy a kitalált álomvilágba merül el a valódi világ traumái és lelki fájdalmai elől menekülve.
De eszembe sincs "meggyógyulni", mert megkattannék a valóságban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!