Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ki van itt olyan aki egy...

Ki van itt olyan aki egy fantázia világban él?

Figyelt kérdés
pontosan : idősebb legyél 12 évnél . titkold el a világ elől hogy miről fantáziálsz .szüleid higgyék azt hogy egy túl jó gyerek vagy . és egyátalán nem ilyen ponilovas ,szivárványos legyen hanem gonosz dolgokról fantáziálj! végül találd ki miért tettem fel ezt a kérdést!

2012. febr. 27. 18:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Idősebb vagyok mint 12.

Eltitkolom a világ elől a gondolataim 99%-át.

Nem vagyok jó gyerek, de elvárják, hogy az legyek, de nem szedi le senki a fejem, ha néha hibázok.

Nem mindig, a külvilág által tolerálható dolgokról fantáziálok.

Hogy miért tetted fel a kérdést? Magadhoz hasonló "gyagyásokat" keresel.

Üdv a klubban!

2012. febr. 27. 18:57
 2/11 anonim ***** válasza:

hát úgy nagyjából igaz rám, bár nem tudom a gonosz dolgokról fantáziálok az végülis nézőpont kérdése

és egyetértek az elsővel abban h azért tetted fel a kérdést

2012. febr. 27. 21:09
 3/11 anonim ***** válasza:
nekem is lehet írni ;) na jó ennyiből senki nem fog, rólam annyit hogy csak a saját világomban élek és szívesen megismernék olyanokat akik szintén.. vagy csak én menekülnék ebből a világból? csak én utálok itt élni?
2012. febr. 27. 21:55
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom nevezhetjük-e fantáziavilágnak, de mondjuk, mivel cselekedetekben nem nyilvánul meg a dolog. Legalábbis a durva dolgok nem. Egyébként 20 múltam, a világ semmit nem tud rólam (Pont a napokban mondta egy ismerősöm, hogy nem nézne ki belőlem semmiféle 'gonosz' dolgot. Hehe, aranyos.), azt nem hiszem hogy a szüleim _túl_ jó gyereknek tartanának, de legalább normálisnak.
2012. febr. 27. 22:48
 5/11 anonim ***** válasza:
egyébként milyen durva meg gonosz dolgokra gondoltok itt? kíváncsi lennék
2012. febr. 27. 22:54
 6/11 A kérdező kommentje:
hát olyan durva dolgok hogy rokonok ellen is. pár város meg rommá lesz.
2012. febr. 29. 17:35
 7/11 anonim ***** válasza:
Aha, ilyesmi. Mondjuk én nem vagyok nyíltan agresszív, szerintem elég normálisan viselkedem, pont ezért nem is feltételeznek ilyeneket az emberek rólam.
2012. febr. 29. 23:46
 8/11 A kérdező kommentje:
ha évek múlva fedezed fel a kérdést akkor is valaszolj rá te fantáziáló!
2012. márc. 19. 21:16
 9/11 anonim válasza:

Bőven elmúltam 12 és én is a saját kis világomban élek :)

Azt nem tudom,hogy gonosz dolgokról fantáziálok-e,de nem normálisakról

A szüleim aránylag "jónak" tartanak,legalábbis normálisnak

És igen,azért tetted fel a kérdést,hogy találj hozzád hasonlókat

Vagy nem...Ezt neked kell tudnod :)

2014. ápr. 11. 17:09
 10/11 Peter Smith válasza:

Bőven elmúltam 22 is már, és a kisgyerek korom óta építgetett "fantázia" világomban élek, amiről senki nem tud. Gonosznak nem mondanám, hiszen a "másik" világban van elég szörnyűség, úgyhogy a célom az, hogy Ez a világ a lehető legbékésebb legyen. (Nem túlzásba vitten, mint valami mennyország, hanem úgy reálisan, persze gondokkal) Kisebb hatásai vannak a másik világnak Erre a világra, de nem egy fejetlenül elveszett világ.

Igen, én is kevésbé szeretem a másik világot, E-világhoz képest, és én is olyanokat keresek, akik hasonlóan élnek két világ között.

(Egyéb iránt ez egy betegség, amit maladaptív álmodozásnak hívnak. Ez egy olyan személyiség zavar, melyben az álmodozó személy a kitalált álomvilágba merül el a valódi világ traumái és lelki fájdalmai elől menekülve.

De eszembe sincs "meggyógyulni", mert megkattannék a valóságban.)

2016. febr. 10. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!