Mit gondolsz, jóra fordul még az életed?
Kedves #6!
Nyilván lány vagy. Ez sok mindent megmagyaráz.
"udvaroltak nekem" - Ez azért van, mert attraktív vagy. Nyilván törődsz a külsőddel. Teszel valamit azért, hogy szép legyél. Önismereti kérdésekre válaszolsz. Valószínűleg a valós életben is jóindulatú vagy, törődsz más emberekkel. Ha nem tennéd, nem kedvelnének.
"ha az a sorsod, hogy boldog legyél, úgyis az leszel" - Ez a "logika" is arra utal, hogy lány vagy. A "sors". Bármit teszel, egy bizonyos misztikus erő majd jobbá teszi az életedet, te bármit csinálhatsz, az fog történni veled, amit istenek megírtak. Érdekes.
"én mindig mikor unatkoztam és belevágtam valamibe, jó nagy kudarc lett a vége" - Ez azért van, mert túl könnyen feladtad. Ezzel a hozzáállással nem is érdemes belevágni valamibe. Neked nem is javaslom, hogy valami komolyabb kaliberű dologba fogj bele, hiszen úgyis feladnád.
Örülök, hogy neked szépséggel és kedvességgel is elérhető az, amit szeretnél. A legtöbb ember viszont jobban teszi, ha nem adja fel, hanem küzd, hogy elérje céljait.
Üdv.: #5
Köszönöm az elemzést, kedves #6! :)
Lehet, hogy igazad van, ha belefogtam valamibe általába mindig beütött vmi gond az elején, aztán inkább úgy voltam vele, hogy mentem ami menthető, szóval inkább semlegesen jöttem ki a végén belőle, mint negatívan. De szerintem ha tovább erőltettem volna a dolgot, szerintem veszítettem volna.
Üdv: #5
Én annyira bízom benne, amennyire csak lehet. Rossz volt a gyermekkorom, és most is nehéz minden. De egyszer csak beindulnak a dolgok!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!