Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mivel feszegessem a határaimat...

Mivel feszegessem a határaimat? Lécci írjatok konkrét példákat!

Figyelt kérdés
Az van, hogy 3 éve új városba költöztünk, és azóta csak pár felszínes barátságra tettem szert. Ezért szinte alig járok el itthonról, hétvégente a lakásban gubbasztok.. Pedig alapvetően életvidám és bulizós vagyok, de úgy érzem ez az igazi személyiségem az évek során nem tudott előtörni. Viszont mostanában kezd egyre jobban zavarni, hogy itt lappang ez bennem.. Szinte a 2 énem vívódik egymással. Ezért úgy döntöttem változtatok és elkezdek megismerni új embereket, de fogalmam sincs, hogy/hol kezdjem.. Ebben kérem a segítségeteket. Fontos lenne! 17/L

2012. febr. 27. 01:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Menj kondizni, nekem bevált, mikor anno totál egymagam új városba kerültem:) 20l
2012. febr. 27. 03:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Mozdulj ki! A kondi is jó, vagy járj el valamilyen tanfolyamra (pl: tánc, jóga...). De, miért nem mész el a felszínes barátokkal bulizni? Vagy annyira felszínes barátság, h nem is nagyon találkoztok? És nincsenek meg a régi barátaid? Néha velük is elmehetnél.
2012. febr. 27. 09:57
 3/9 anonim ***** válasza:
A felszínes barátok pont arra valók, hogy atomtotálhullarészegre igyad velük magadat... és mindeközben megismerkedhetsz új emberekkel is, akikkel akár még igazi barátság is kialakulhat. Járj el szórakozóhelyekre a felszínesekkel és ismerkedj! Talán még egy jó pasit is összeszedsz majd magadnak... :)
2012. febr. 27. 14:49
 4/9 A kérdező kommentje:

de, elszoktam menni velük.. 1-szer, 2-szer havonta. de nem igazán érzem, hogy közéjük tartoznék.. mindig én kérdezek rá, hogy mennek-e valamerre. annyira nem akarok rájuk akaszkodni.

régi barátaim.. tartom velük a kapcsolatot, de csak szünetekben tudunk találkozni.

ezt a konditermet nem igazán értem.. odamegyek, átöltözök, elkezdek edzeni vmin és? hogyan tovább? mert általában azt veszem észre, hogy ott mindenki csak magával az edzéssel van elfoglalva.. de javítsatok ki, ha tévedek :)

2012. febr. 27. 15:16
 5/9 anonim ***** válasza:
38%

Igazad van, a konditermes ötlet szertintem is hülyeség.

A felszínes barátaidra pedig ne akaszkodj rá, csak menj el velük bulizni meg max alapozzatok együtt előtte, aztán a szórakozóhelyen ismerkedj. Járhatsz amúgy hetente 2szer is bulizni, ne csak havonta menjél el, ne legyen belőled egy besavanyodott frigid vénlány... :)

2012. febr. 27. 15:40
 6/9 A kérdező kommentje:

Oké, értem mire gondolsz :)

Nem akarok frigid lenni, semmiképpen!

És azt esetleg kifejtenéd, hogy mit értesz azon, hogy a szórakozóhelyen hogy ismerkedjek? Bocsi hogy ennyit ertetlenkedek.. :)

2012. febr. 27. 16:41
 7/9 A kérdező kommentje:
Utolsó ne haragudj, fel akartalak pontozni de arrébb csúsztam eggyel.. Bocsi :S
2012. febr. 27. 16:50
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát ha jól nézel ki, akkor elég ha ott vagy, majd a pasik kezdeményeznek...

Ha annyira nem, akkor sincsen semmi gond, hiszen végülis első sorban nem bepasizni akarsz... Igazából nem egy bonyolult feladat, bárkihez odamehetsz (lányhoz/fiúhoz) szóbaelegyedni aztán a beszélgetés kialakul magától...

2012. febr. 27. 21:03
 9/9 A kérdező kommentje:

Értem..

De ha odamegyek mit mondjak nekik? Én furcsállanám ha egy idegen csak úgy odajönne.. Amúgy (elsősorban) tényleg nem bepasizni akarok :)

2012. febr. 28. 18:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!