Mivel feszegessem a határaimat? Lécci írjatok konkrét példákat!
de, elszoktam menni velük.. 1-szer, 2-szer havonta. de nem igazán érzem, hogy közéjük tartoznék.. mindig én kérdezek rá, hogy mennek-e valamerre. annyira nem akarok rájuk akaszkodni.
régi barátaim.. tartom velük a kapcsolatot, de csak szünetekben tudunk találkozni.
ezt a konditermet nem igazán értem.. odamegyek, átöltözök, elkezdek edzeni vmin és? hogyan tovább? mert általában azt veszem észre, hogy ott mindenki csak magával az edzéssel van elfoglalva.. de javítsatok ki, ha tévedek :)
Igazad van, a konditermes ötlet szertintem is hülyeség.
A felszínes barátaidra pedig ne akaszkodj rá, csak menj el velük bulizni meg max alapozzatok együtt előtte, aztán a szórakozóhelyen ismerkedj. Járhatsz amúgy hetente 2szer is bulizni, ne csak havonta menjél el, ne legyen belőled egy besavanyodott frigid vénlány... :)
Oké, értem mire gondolsz :)
Nem akarok frigid lenni, semmiképpen!
És azt esetleg kifejtenéd, hogy mit értesz azon, hogy a szórakozóhelyen hogy ismerkedjek? Bocsi hogy ennyit ertetlenkedek.. :)
Hát ha jól nézel ki, akkor elég ha ott vagy, majd a pasik kezdeményeznek...
Ha annyira nem, akkor sincsen semmi gond, hiszen végülis első sorban nem bepasizni akarsz... Igazából nem egy bonyolult feladat, bárkihez odamehetsz (lányhoz/fiúhoz) szóbaelegyedni aztán a beszélgetés kialakul magától...
Értem..
De ha odamegyek mit mondjak nekik? Én furcsállanám ha egy idegen csak úgy odajönne.. Amúgy (elsősorban) tényleg nem bepasizni akarok :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!