Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagy baj van valaki tud segíteni?

Nagy baj van valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
mit tegyek azzal a helyzettel ha tombol bennem a felsőbbrendűségi vágy? tudom hogy rossz és még nem tört ki de már nem sok van hátra érzem és nem akarok ilyen lenni csak egyszerűen nem tudom ezt irányítani
2012. febr. 26. 19:06
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Talán vannak emberek, akikben pedig pont egyfajta "alsóbbrendűségi" vágy van. Próbálj ilyeneket találni, és mérsékelten kifejteni rajtuk az irányító szándékodat.
2012. febr. 26. 21:38
 2/23 anonim ***** válasza:
Mit értesz "felsőbbrendűségi vágy" alatt? Milyen élethelyzetben jön ez elő? Miben nyilvánul meg?
2012. febr. 26. 21:39
 3/23 anonim ***** válasza:
Ez majdnem mindenkire igaz. My work is done here. *flies away*
2012. febr. 27. 13:36
 4/23 A kérdező kommentje:
még a nácizmus is???
2012. febr. 27. 21:04
 5/23 anonim ***** válasza:

Hm... nácizmus?

Gondold végig, mennyire jogos ez a felsőbbrendűségi érzés. Próbálj meggyőződni arról, hogy nem egészen az, és akkor talán feloldódik. Ismerd meg jobban azokat, akik fölött te uralkodni szeretnél, és akkor valószínűleg rájössz, hogy rájuk is van miért felnézned.

2012. febr. 27. 21:54
 6/23 anonim ***** válasza:

Nem. A nácizmus(nemzetszocializmus) nem igaz mindenkire. A nácizmus leginkább Németországra volt jellemző a XX. század 2. negyedében. Nehezen tudom elképzelni, hogy rád is igaz lenne.

Ami valószínűleg igaz rád az az, hogy különlegesnek, kiemelkedőnek érzed magad. Bár, azt már nem látom, hogy ennek mi lehet az alapja. Én annyit tudok rólad, hogy nagyon felületesen használod a központozást, és olyan fogalmakat használsz, aminek a jelentésével nem vagy tisztában.

Ha felsőbbrendűnek szeretnéd érezni magad, akkor azt ajánlom, hogy szerezz egy kis kutyust. A kutyus szeretni és tisztelni fog, ha rendesen bánsz vele. Mellette erősnek és okosnak érezheted majd magad.

Remélem segítettem :)

Üdv. #4

2012. febr. 28. 10:40
 7/23 anonim ***** válasza:
#3*
2012. febr. 28. 12:42
 8/23 A kérdező kommentje:
az a baj h tisztában vagyok ezekkel a fogalmakkal és nem vagyok olyan idióta mint amilyennek beállítasz és a központozást szintúgy tudom hogy kell csak nincs kedvem hozzá. és nem azt mondtam hogy náci vagyok hanem hogy ehhez hasonlóan érzem magam felsőbbrendűnek ez nem ugyanaz
2012. febr. 28. 16:00
 9/23 A kérdező kommentje:
ha hasonlítanom kéne magam valakihez akkor: House tudom hogy kitalált de hasonlítunk ugyanolyan bunkó vagyok de ugyanakkor okos is olyannyira hogy már most így 15 évesen azt mondják ha tanulnék 2 év múlva már a felsőoktatásba gondolkodhatnék
2012. febr. 28. 16:02
 10/23 anonim ***** válasza:
Legyél tanár!
2012. febr. 28. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!