Nagy baj van valaki tud segíteni?

Hm... nácizmus?
Gondold végig, mennyire jogos ez a felsőbbrendűségi érzés. Próbálj meggyőződni arról, hogy nem egészen az, és akkor talán feloldódik. Ismerd meg jobban azokat, akik fölött te uralkodni szeretnél, és akkor valószínűleg rájössz, hogy rájuk is van miért felnézned.

Nem. A nácizmus(nemzetszocializmus) nem igaz mindenkire. A nácizmus leginkább Németországra volt jellemző a XX. század 2. negyedében. Nehezen tudom elképzelni, hogy rád is igaz lenne.
Ami valószínűleg igaz rád az az, hogy különlegesnek, kiemelkedőnek érzed magad. Bár, azt már nem látom, hogy ennek mi lehet az alapja. Én annyit tudok rólad, hogy nagyon felületesen használod a központozást, és olyan fogalmakat használsz, aminek a jelentésével nem vagy tisztában.
Ha felsőbbrendűnek szeretnéd érezni magad, akkor azt ajánlom, hogy szerezz egy kis kutyust. A kutyus szeretni és tisztelni fog, ha rendesen bánsz vele. Mellette erősnek és okosnak érezheted majd magad.
Remélem segítettem :)
Üdv. #4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!