Miért vagyok gyáva, beszari, és görcsös?
Figyelt kérdés
2012. febr. 26. 11:11
1/15 anonim válasza:
gyerekkori beidegződések, torzult személyisfejlődés váltja ki, általában a nevelésnek köszönhető.
pl egy romagyerek nem lesz gyáva, beszari és görcsös...
3/15 fúróferkó válasza:
Az attól függ,hogy a mászókára nem mersz felmenni,egy igazi női mellet nem mersz megfogni az első bevetésen,a főnöködnek nem merd megmondani a véleményed,az anyósnak nem mered megmondani,hogy törölje le a lábát,az unokád fiuját nem mered kritizálni,a tolószékedben nem mersz a lejtőn versenyezni.
4/15 tetro válasza:
Tudod, ezt pszichológusok általában hónapokig ha nem évekig elemzik páciensekkel. Mi meg semmit nem tudok rólad. De a semmi alatt azt értem, hogy még három mondatot sem írtál magadról. Mégis milyen választ vársz? Jóslást? Valójában amit mondani lehet, az kb annyi: csak
5/15 A kérdező kommentje:
Arra gondolok, hogy nagyon kellemetlen érzés, amikor nem merek lányokkal beszélgetni, nem merem megvédeni magam, nem tudok kiállni magamért, kellemetlen, hogy a páromért sem. Egyszerűen nem érzem férfinek magam. Közben külsőre meg felveszem a gizda, keménynek tűnőt, amikor meg ki kellene állni magamért, páromért, akkor 0.
2012. febr. 26. 11:48
6/15 anonim válasza:
Mert félted a tyúxaros életedet. És félsz a fájdalomtól.
Ha mindkettőt le fogod szarni, megnő a bátorságod.
7/15 anonim válasza:
vannak konfliktuskerülő emberek
azok valahogy szép szóval is el tudják a "támadásokat" intézni. és aztán az "ellenség" még barátnak is tekinti őket.
szóval ha félsz, tanulj meg rizsázni és meg van oldva, nem fog bántani senki.
8/15 anonim válasza:
Esetleg egy gyerekkori hasonló alkalom rosszul sült el, és elhatároztad, hogy többé "nem viselkedsz férfiként"...?
9/15 A kérdező kommentje:
hát, nem tudom kedves utsó válaszoló, mert lehet, hogy el vagyok vakulva, mert szeretem azt a lányt.
2012. febr. 27. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!