Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok gyáva, beszari,...

Miért vagyok gyáva, beszari, és görcsös?

Figyelt kérdés
2012. febr. 26. 11:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

gyerekkori beidegződések, torzult személyisfejlődés váltja ki, általában a nevelésnek köszönhető.

pl egy romagyerek nem lesz gyáva, beszari és görcsös...

2012. febr. 26. 11:21
 2/15 anonim ***** válasza:
*személyiségfejlődés
2012. febr. 26. 11:21
 3/15 fúróferkó ***** válasza:
57%
Az attól függ,hogy a mászókára nem mersz felmenni,egy igazi női mellet nem mersz megfogni az első bevetésen,a főnöködnek nem merd megmondani a véleményed,az anyósnak nem mered megmondani,hogy törölje le a lábát,az unokád fiuját nem mered kritizálni,a tolószékedben nem mersz a lejtőn versenyezni.
2012. febr. 26. 11:22
 4/15 tetro ***** válasza:
Tudod, ezt pszichológusok általában hónapokig ha nem évekig elemzik páciensekkel. Mi meg semmit nem tudok rólad. De a semmi alatt azt értem, hogy még három mondatot sem írtál magadról. Mégis milyen választ vársz? Jóslást? Valójában amit mondani lehet, az kb annyi: csak
2012. febr. 26. 11:29
 5/15 A kérdező kommentje:
Arra gondolok, hogy nagyon kellemetlen érzés, amikor nem merek lányokkal beszélgetni, nem merem megvédeni magam, nem tudok kiállni magamért, kellemetlen, hogy a páromért sem. Egyszerűen nem érzem férfinek magam. Közben külsőre meg felveszem a gizda, keménynek tűnőt, amikor meg ki kellene állni magamért, páromért, akkor 0.
2012. febr. 26. 11:48
 6/15 anonim ***** válasza:

Mert félted a tyúxaros életedet. És félsz a fájdalomtól.

Ha mindkettőt le fogod szarni, megnő a bátorságod.

2012. febr. 26. 12:10
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

vannak konfliktuskerülő emberek

azok valahogy szép szóval is el tudják a "támadásokat" intézni. és aztán az "ellenség" még barátnak is tekinti őket.

szóval ha félsz, tanulj meg rizsázni és meg van oldva, nem fog bántani senki.

2012. febr. 26. 12:39
 8/15 anonim válasza:
Esetleg egy gyerekkori hasonló alkalom rosszul sült el, és elhatároztad, hogy többé "nem viselkedsz férfiként"...?
2012. febr. 27. 10:37
 9/15 A kérdező kommentje:
hát, nem tudom kedves utsó válaszoló, mert lehet, hogy el vagyok vakulva, mert szeretem azt a lányt.
2012. febr. 27. 12:01
 10/15 anonim válasza:
Jársz azzal a lánnyal?
2012. febr. 29. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!