Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőnk lesz nyáron. És már most parázok, mert nem tudok tancolni. Párom tanit, de nem megy, mert görcsös, merev vagyok, nem tudok lazulni. Tudtok olyan zenéket, amikre ilyen kétballábas is tud tancolni?
Figyelt kérdés
És szerintetek ciki,ha elbénázom a táncot?2011. febr. 13. 19:57
1/10 anonim válasza:
Dehogy ciki! Lehetőleg gyertyafény keringőt ne tervezzetek be és semmi gond nem lesz. Mi sem nagyon tudtunk táncolni, csak eltotyorásztunk. :D Egyébként a vőlegénynek nehezebb. A menyasszonynak a szoknyája eltakarja a lábát és elég csak ritmusra mozognia. :)
2/10 anonim válasza:
Ismerősömék tánctanárhoz jártak előtte. Ha van rá keretetek és időtök, akkor próbáljátok meg. Keringőzni pár óra alatt megtanultok.
3/10 anonim válasza:
Szerintem meg idő kérdése és menni fog. Pl apukám soha nem tudott táncolni, anyum hiába tanította. Egyszer én kezdtem el neki mutogatni hogy kell, ésd a konyhában táncoltunk.Sikerült megtanítanom és anyukámmal még rágyakorolt, pedig nincs apának valami nagy hallása. Szóval érdemes lenne kipróbálni valaki mással is ezt a tanulást hátha valakivel jobban megtudsz tanulni, és utána már a pároddal elég gyakorolni.
4/10 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek ez az első gondolata, aki lagzit is tervez :)) No para! Senki nem fog foglalkozni vele, hogy hogy táncolsz! Főleg nem olyan állapotban, amibe mindenki kerül éjfélre :) Emúgy meg pár táncóra és mindjárt több önbizalmad lesz! Ha több ritmusérzéked van, mint egy marék lepkének, akkor minden király lesz! :))
5/10 anonim válasza:
Nálunk is hasonló volt a szitu. A férjem jól táncol, és jól vezetett engem is na és a ruha is sokat takar. Nálunk a vicces a menyecske táncnál volt :-) még most is nevetek magamban. Anyukám és tesóm igazi antitálentumok, ők még nálam is rosszabbul táncolnak. Tesóm még jó is volt de anyukám... Rákerült a sor, odajött megfogott és szinte csak állt alig bírtam kimozdítani a helyéről olyan merev volt. De túl éltük, senki nem nevetett ki minket nem tett megjegyzést és így utólag egy vicces emlék, amin olykor jókat nevetek ha eszembe jut.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Tényleg, a ruhám takarja majd a lábaimat, hm.ez jóóóó!!És megfogadom a tanácsot,keringő nem lesz és addig gyakorolok még...Nyitotáncnak a Demjén-Most kell eldöntenem vagy a RobinHodd-a Szerelem végtelen c.gondoltuk,ezeket talán eltancikálom:))
2011. febr. 14. 11:24
7/10 anonim válasza:
Abszolút semmi nem látszik a szoknya miatt abból, hogy mit művelsz a lábaddal! :-) Én nagyon meglepődtem mikor vissza néztem az esküvői videót, hogy úgy látszott mintha tök jól táncoltam volna. Közben meg ha látták volna miket csináltam a lábaimmal... :DDD Ne aggódj! Annyi, hogy ritmusra ugrándozz. :) A párodnak már sokkal nehezebb dolga van. :(
8/10 anonim válasza:
Kedves kérdező ln ugyan így vagyok vele!:)
9/10 anonim válasza:
Mi is így vagyunk a párommal:D mondjuk annyi különbséggel hogy mi mindenki mással tudunk táncolni, csak együtt nem :)) mondjuk pár éve megy a sasszé de a keringő az még most is gyászos. Mi gyerekkorunkban jártunk tánctanárhoz, és bár én vagyok a lány mégis állandóan én akarok "vezetni"...:-S
sok boldogságot és szívből kívánom egész életetekben ez legyen a legkisebb gondotok:):D
(ja és szép ez a szám, még sosem hallottam ...-Robin Hood-)
10/10 A kérdező kommentje:
Legutobbi válaszadonak : Köszönöm a biztatást és a jokivánságot!
2011. febr. 15. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!