Emo vagy nem emo? Mit tegyek ha úgy érzek mint egy emo?
"Először is te 18/L k*rvára nem vagy emo még le sem tudod írni és hülye is vagy mert elárultad magad h,. nemtudod h. mit jelent... sok hülye."
Ezt nekem írta a kis aranyos :) Amúgy jól látod a helyzetet... még szép h k*rvára nem vagyok emo :D k*rvára nem is akarok az lenni :D És k*rvára nem is akarom helyesn leírni :D Még csak azkéne... Amúgy az emó mindenki szerint mást jelent... Legalább 1000-féle "jelentést" olvastam már, és mindenkinek szent meggyőződése, hogy neki van igaza. Kinövöd, ne aggódj :)
Én úgy értettem a kérdésedben hogy CSAK AZÉRT nem akarod befestetni a hajad és vágdosni az ereidet mert az emos!Ez tényleg így van?Emos csak úgy lehet valaki ha az akar lenni!Ez nem személyiség!Ez egy kitalált stílus!Ez olyan mintha te nagyon sírós lennél és azt személyiségnek neveznéd!
Hülység felejtsd el,ne foglalkozz ezzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!