Emo vagy nem emo? Mit tegyek ha úgy érzek mint egy emo?
mit jelent, hogy úgy érzel, mint egy emós? bocs, hogy megkérdezem, de nem vagyok tisztában ezzel a dologgal.
én szeretem a rock zenét, mégsem nézek úgy ki, mint 1 rokker.
párom munkatársa rokker, de nem a hétköznapjaiban nyilvánul meg, hanem a szabadidejében.Pl ő eljár fesztiválokra, meg rockmaraton, stb, mégis átlagemberként él, van 1 lánya, felesége, munkája.
Először is te 18/L k*rvára nem vagy emo még le sem tudod írni és hülye is vagy mert elárultad magad h,. nemtudod h. mit jelent... sok hülye.
Nha az emo nem csak azt jelenti h. érzelmes... az emo érzelmeseBB kimeri mutatni az érzelmeit lázad az emberi nemodafigyelés ellen és ezt fejezi ki a stílusával. sok a pózer ez igaz akik feljárnak cset.hu-ra olyan nickekkel hogy "Cukkíh_EmOs_CíCah" nha az ijeneket ki nem állhatom.
Az emo az emo. nem emó nem emos és nemis emós nem imó és imós sem. Az emok nem vágják magukat. Ez egy hülyeség az emok élvezik az életet... ez az eredti emo "üzenete" attól h. sokszor rossz a kedved még nem vagy emo.. sőt.
Nem minden emo festi a haját... mindeféle hajszínű emo van vörös barna szőke fekete stb...
Nem érzel úgy mint egy emo ezt megmondom neked.
Ami számodra az emo az egy hülyeség olvass utána ÉRTELMES oldalakon linkelek is egyet neked:
Itt olvass utána. Ha akarsz felvehetsz msn-re: Csokicsokicsoki@gmail.hu ez az íméjlem ott megadom ha kell^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!