Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Emo vagy nem emo? Mit tegyek...

Emo vagy nem emo? Mit tegyek ha úgy érzek mint egy emo?

Figyelt kérdés
Úgy érzem egy ideje óta hogy amit az emo jelent az rám nagoyn jellemző.Nem akarok emo lenni .De ha ebben emgtalálok mindent ami rám jellemző. Régebben gyűlöltem az emo minden formáját de hogy most már én is azzá legyek? Nem akarom festeni a hajam meg ereket vágni mert az az a emos .Nem mindegy hogy emo vagy emos.De a lényeg mit tegyek ?Ha úgy érzek mint egy emo
2009. jún. 6. 23:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%

mit jelent, hogy úgy érzel, mint egy emós? bocs, hogy megkérdezem, de nem vagyok tisztában ezzel a dologgal.

én szeretem a rock zenét, mégsem nézek úgy ki, mint 1 rokker.

párom munkatársa rokker, de nem a hétköznapjaiban nyilvánul meg, hanem a szabadidejében.Pl ő eljár fesztiválokra, meg rockmaraton, stb, mégis átlagemberként él, van 1 lánya, felesége, munkája.

2009. jún. 6. 23:24
 2/14 anonim ***** válasza:
81%
nyugi, fél év múlva, max 1év múlva kinövöd..és ha visszagondolsz erre, röhögsz majd magadon ;)
2009. jún. 6. 23:41
 3/14 anonim ***** válasza:
93%
Én tudom, miről beszélsz. Én is "emós" vagyok lelkileg, de hülyeségenek tartom az olyan öltözködést.. Ez egyfajta személyiség, nem tudom, minek kell ehhez öltözködési stílust kitalálni. Olyan mintha pl a veszekedős anyukák kitalálnák maguknak, h mostantól ők prios pulcsiba akarnak járni :D Vagy nemtom, sztem hülyeség az egész. Meg a legtöbben, akik emósan öltöznek, azoknak egyáltalán nem ilyen lelkivilága, max megjátsszák, vagy még aztse.. Nem hiszem, hogy így kellene magunkat kifejezni. Egyébként én azt értem "emós" alatt, hogy elég szokszor van szar kedvem meg nagyon érzékeny vagyok. De lehet, hogy az emó másról is szól, valamiféle lázadásról, nem tudom.. Szerintem nem érdemes emónak lenni, mert senki nem tartja őket értelmesnek. És egy emót elég sokan bántanak, ha télleg emó vagy belül, akkor bizony érzékeny is vagy, nemhinném, hogy kell az neked :) Legyél amilyen vagy, nem kell ahhoz se külön ruha, se külön haj, se külön smink, se stílus, se semmi!! 18/L
2009. jún. 6. 23:42
 4/14 anonim ***** válasza:
82%
az emók érzelmesek..én is az vagyok.nagyon..DE ezzel NEM csak én vagyok így... és akkor minden második ember legyen emo? XD kinövöd :Đ
2009. jún. 6. 23:47
 5/14 anonim ***** válasza:
96%
"érzelmes"... ilyen erővel az emberiségnek körülbelül 80%-a lehetne emo :) Ez szerencsére nem így van.
2009. jún. 6. 23:58
 6/14 A kérdező kommentje:
nem akarok úgy öltözködni.Fura lennék egy kicsit.Meg szerintem is aki emónak öltözködik az nem emós csak divatból csinálja.
2009. jún. 7. 10:51
 7/14 anonim ***** válasza:
Hát akkor ne öltözz úgy :D Akkor mi itt a kérdés? Az emokat úgyis csak az öltözködés teszi azzá. Attól még barátkozhacc emókkal
2009. jún. 7. 12:02
 8/14 A kérdező kommentje:
az emo az egy érzés az emos az pedig egy öltözködés.
2009. jún. 7. 12:29
 9/14 anonim ***** válasza:
az hogy emo vagy vagy nem az nem az öltözködéseden fog megnyilvanulni hanem az érzéseiden a ruha csak aztjelzi hogy hova tartozol. én pank vagyok kb 2éve elejinte nem ugy öltözködtem de elkezdtem "vonzodni" a ruhák utan csögatyát szoktam hordani "S" es poloval meg bakancsot.. vagy néha deszkáscipöt.. és a sok ostoba olyankor leemozik anélkül h ismerne.. szerintem nemgáz ha ugy öltözöl. de ne az foglalkoztasson hogy mit gondolnak rólad!
2009. jún. 7. 12:38
 10/14 anonim ***** válasza:

Először is te 18/L k*rvára nem vagy emo még le sem tudod írni és hülye is vagy mert elárultad magad h,. nemtudod h. mit jelent... sok hülye.

Nha az emo nem csak azt jelenti h. érzelmes... az emo érzelmeseBB kimeri mutatni az érzelmeit lázad az emberi nemodafigyelés ellen és ezt fejezi ki a stílusával. sok a pózer ez igaz akik feljárnak cset.hu-ra olyan nickekkel hogy "Cukkíh_EmOs_CíCah" nha az ijeneket ki nem állhatom.

Az emo az emo. nem emó nem emos és nemis emós nem imó és imós sem. Az emok nem vágják magukat. Ez egy hülyeség az emok élvezik az életet... ez az eredti emo "üzenete" attól h. sokszor rossz a kedved még nem vagy emo.. sőt.

Nem minden emo festi a haját... mindeféle hajszínű emo van vörös barna szőke fekete stb...

Nem érzel úgy mint egy emo ezt megmondom neked.

Ami számodra az emo az egy hülyeség olvass utána ÉRTELMES oldalakon linkelek is egyet neked:

[link]

Itt olvass utána. Ha akarsz felvehetsz msn-re: Csokicsokicsoki@gmail.hu ez az íméjlem ott megadom ha kell^^

2009. jún. 17. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!