Miért nem vagyok normális?
Figyelt kérdés
Most vagyok végzős és perszer minden ismerősöm tudja már mi akar lenni, KONKRÉT céljaik vannak, pl. óvónő, vegyész, tanár etc. Nekem pedig nincs! Az én "életcélom" , hogy mit szeretnék csinálni felnőtt koromban, az, hogy anya és feleség szeretnék lenni. Én ebben találok meg mindent és így érzem, hogy azt csinálhatom amiben kiteljesedhetek. Elmondani nem merem senkinek, mert félek, hogy hülyének néznek.. Miért van ez??? Nekem miért nincs 'megfelelő' szakma??? :(2012. febr. 26. 07:58
1/4 anonim válasza:
mert nincs elég tapasztalatod
ha belekóstoltál volna sok sok munkakörbe, akkor tudnád meg mi az, amiben szívesen kiteljesednél.
a feleség, anya szerep, tulajdonképpen "szolgálat"
mi a hobbyd, amit akkor csinálsz amikor egyedül vagy?
abból ki lehet indulni valami felé
2/4 anonim válasza:
Normális vagy, de nagyon veszélyes, ha csak ez az egy életcélod van, ugyanis ez nem csak rajtad múlik, hanem a partnereden is, és ha nem sikerül, össze fogsz omlani, depresszió, stb.. Úgyhogy találj valami más életcélt is, amit egyedül is meg tudsz valósítani, nem feltétlenül kell ennek szakmának lennie, nekem például életcélom (egyik), hogy segítsek a bajba került embereken, a permakulturás kertészkedés, a bölcsebbé válás.
3/4 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi probléma, pont h te látod jól. Szerintem feleségnek és anyának lenni bőven felér egy állással, ha az ember jól akarja csinálni. Ha találsz magadnak egy gazdag férjet, akkor mindenki boldog lesz. Te főállású anya leszel, amit szeretnél; a férjed nyilván örülni fog ha minden este meleg kajával várod; a gyerekeidnek pedig csodás gyermekkoruk lesz, ha sokat törődsz velük... :)
4/4 anonim válasza:
pedig ez teljesen normális életcél, csak ahogy már mondták mások is, elég kétélű is lehet ez a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!