Segíts! Ez normális?!? Nem megy lejjebb a hasam.
13 évesen ne fogyizz, mert az később visszaköszönhet és nem a legelőnyösebb módon...
Nekem úgy sikerült tartamom a versenysúlyomat, hogy délután 3-tól semmit nem ettem, viszont rengeteg vizet ittam, napi 2-2,5 litert. A testmozgás mindig jól jön, és az a legjobb, ha azt csinálod, amihez kedved van, vagyis ne erőltess felüléseket csak azért, mert az "izmosítja a hasfalat". Mellesleg, én nem sok felülést csináltam a lapos has érdekében, inkább ugróköteleztem, kocogtam, négyütemű fekvőtámaszok stb., és egy szikra felesleg nincs rajtam.
Köszönöm.:D Igen a vizes dolgot én is csinálom..:D Csak az a baj hogy engem nagyon is zavar hogy picit nagy a pocom. Sokak szerint ez nálam genetika. Ahhoz képest tavaly sikerült lefogynom, én hülye meg abbahagytam a fogyókúrát. Mostmeg..:s
Köszönöm a segítséget.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!