Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Normális vagy beteges hogyha...

Normális vagy beteges hogyha úgy bánok a plüssökkel mint hogyha ők is élnének?

Figyelt kérdés

Reggel, este mindig szépen elhelyezem őket az ágyamban. Sosem hagyom ott őket a földön. Ha hideg van mindig betakarom őket, vagy hogyha látom, hogy kényelmetlenül ,,fekszenek,, akkor megigazítom őket.

Hül*e vagyok?

2012. febr. 20. 12:32
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Ha 6-8-10 éves vagy,akkor normális dolog ez.Ha 18-25-40 éves vagy,akkor nem normális,és sürgős orvosi vizsgálatra lenne szükséged.
2012. febr. 20. 12:39
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

> Hül*e vagyok?

H*lye vagy. :)

2012. febr. 20. 12:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2012. febr. 20. 14:20
 4/9 A kérdező kommentje:
16.
2012. febr. 20. 14:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Én is ilyen voltam 14 éves koromig habár most is 14 éves vagyok de félévvel idősebb a 14 nél.

Lelehet szokni róla nagy esetben.

Én pl odaadtam anyunak és most már ő gondoskodik róluk.

De szerintem ez olyan,hogy egyszer betakartad őket és úgy érzed,hogy ,,elvárják,, mégegyszer.

Régen én még a tv-t is velük néztem.

Amikor reklám volt elvittem őket a wc-re.

2012. febr. 20. 15:10
 6/9 A kérdező kommentje:
Sajnos plüssök nélkül nem tudok aludni. Muszáj valamit átölelnem. Ha nincs plüss (táborban vagyok pl), akkor párnát ölelet, de a plüss sokkal jobb.
2012. febr. 20. 15:20
 7/9 anonim ***** válasza:
itt a megoldás egyszerűen szereted hiányod van szerezz egy pasit/fogj egy csajt
2012. febr. 20. 19:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem vagy hülye!!!! :))) Nyugi!! Ez jó így!! :DD
2012. márc. 15. 18:13
 9/9 anonim ***** válasza:

20 éves vagyok, és imádom a plüssöket. Én sem bírok nélkülük aludni, és habár én nem takarom be őket, de szinte én is úgy bánok velük, mintha élnének.

Szerintem az ilyen dolgokkal egyáltalán nincs semmi baj. Nem ártasz ezzel sem magadnak, sem másoknak.

2012. márc. 15. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!