A baba ágya tele van pakolva plüssökkel?
Ismerősömnél láttam, hogy a baba ágya tele van óriási plüssökkel, párnákkal!!!, zenélő figurákkal, takarókkal. Ha beteszi a babát, alig van helye.
Nem tudom, ez mennyire jó egy kicsi babának?
Semennyire nem jó neki, mert ezek mind csak porfogók, ráadásul a kiságy alvásra való, nem játékra.
De az ő babája, ő tudja.
Napközben igen, mert a földön csak hasra esünk benne, de alváshoz 1marad, a többi megy elé le, majd ébredés után vissza...
Vagy valami vacak műanyagot vagy plüsst hoznak ajándékba, 12egytucat van már mindenből...
Nem túl jó.
Én akkor teszek be neki plüss játékot, ha elalszik, de a lába végébe. Ha felébred, ne érezze magát egyedül :D
Nallunk egy pluss csattos macska, egy nyuszi, es egy zebra van a kisagyba. Ezek nappal is meg ejszaka is itt vannak. A csattos macska az nagy kedvenc mar pici baba kora ota. Alvasnal ezt neha megolel es amikor kicsi volt ennek a macskanak imadta piszkalni a csatjait es szopizni a fulet, igy aludt el. :) Ezt napkozbe is hordozza magaval de alvashoz is kell neki foleg utazaskor jo mert csattolgatom neki es lekoti. Reggel amikor bemegyek hozza mar markolassza a macskat es bizgeti a csattokat. Inkabb linkelek mert ezt elkepzelni nehez es orulten hangzik:
A nyuszi azert van bent mert recsegnek a fulei meg lognak rolla szines muanyag (fogzo) karikak meg szines kis kutyuk es ezekkel mai nap eljatszik ha felebred. Szereti oket tapogatni. A zebra fel van kotve a racsokhoz es ennek huzogatni lehet a farkat es kozben zenel. Ezzel is eljatszik reggel ha felebred amig en reggelit keszitek, sminkelek, teszek veszek es rendberakom magam. :)
4,5 hónapos babáról van szó, de már születése óta tele van az ágy. Nálunk van egy szundi kendő, meg egy zsiráf az ágyában. Meg egy zenélő maci, amit képes éjjel is felhúzni. Rémisztő! :) De az a rácsra van kötve.
De ma reggel pl. valahogy kikötötte a rácsvédő egyik madzagját,és azzal játszott 20 percig. Szóval én úgy vagyok ezzel, hogy amíg pici, addig felesleges minden vacakkal telepakolni. Az ágy nem játszótér.
Persze, ha már nagyobb, akkor nyilván ő dönti el, mit visz magával.
Amúgy a csatolós macska nagyon tetszik!! Hol lehet olyat venni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!