Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Ha éjszakára kikapcsolnám a...

Ha éjszakára kikapcsolnám a szűrőt szerintetek meddig élnének a halak?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 17. 09:26
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Attól függ mekkora a medence, mennyire van telepítve és milyen fajta halakkal.

1-2 órától több napig terjed ezek függvényében az időintervallum.

2011. ápr. 17. 09:28
 2/24 A kérdező kommentje:
25l és aranyhal
2011. ápr. 17. 09:29
 3/24 anonim ***** válasza:
0%
nekem mikor még aranyhalaim voltak kis akváriumban, egyáltalán nem is volt szűrőm. semmi bajuk nem volt
2011. ápr. 17. 09:34
 4/24 anonim válasza:
0%
Nem lenne bajuk, persze ha nem túl pici az akvárium és nincsen tele hallal, akkor reggelig vígan elvannak.
2011. ápr. 17. 09:35
 5/24 anonim válasza:
0%
nefélj nekem is van aquariumom és van úgy h napokig is kibírják levegósztetó nélkul + az aquáriumom ful ba van mégsem szívják el egymástól az oxigént(napokig az úgy értettem h egy de max 2 napig)
2011. ápr. 17. 09:41
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Ugye elfelejtettél egy nullát írni a 25liter után?

25 liter a NÖVENDÉK aranyhalnak is kicsi, nem hogy egy kifejlettnek!

100 litertől felfele lehetne tartani! És a szűrőnek 24/7 mennie kell, sose szabad kikapcsolni! Sőt, az aranyhalnak bivalyerős szűrő kell+ külső szűrő!

2011. ápr. 17. 09:41
 7/24 A kérdező kommentje:
Akkor jó mert az akváirum az én szobámba lett áthozva a nappaliból mert oda akartuk és hát elég hangos.Sajnos egy halunk meghal betegen hoztuk de szerencsére a másik nem kapta el.Most hoztunk egy másik halat és azzal most tök jól elvannak.Még az akarom kérdezni hogy egy fátyolfarkú aranyhal meg egy osztott farkú jól elvan eggyüt egy akváriumba??
2011. ápr. 17. 09:43
 8/24 anonim ***** válasza:
Jól elvannak, de nem 25 literben! [link]
2011. ápr. 17. 09:46
 9/24 anonim ***** válasza:

Ne kapcsold ki a szűrő éjszakára sem!!!

Ha szolidaritásból bevállalod, hogy az éjszakákat egy pottyantós kerti budiban töltöd derékig a szarban, akkor kikapcsolhatod. Nem túlzás, tényleg ugyanaz a helyzet.

Végülis te is túlélnéd, tehát ilyen logikával jól is éreznéd magad...

egyébként alapvetően nem értem a problémát, mert egy szűrőnek nincs hangja. Illetve szinte elhanyagolható, aludni egész biztos lehet tőle.

Egyébként ha marad a 25 liter, úgysem kell pár hétnél tovább problémázni ezen, szűrés ide, vagy oda.

2011. ápr. 17. 10:00
 10/24 A kérdező kommentje:
Hát már megvannak 3hónapja már mint csak az eggyik amit nem betegen vettünk és nincs semmi baja attól hogy nem 200 l-be van sőt látszik rajta h jól érzi magát
2011. ápr. 17. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!