Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Skinhead vagyok ezekkel a...

Skinhead vagyok ezekkel a tulajdonságaimmal? Mert annak tartom magam. (F) 15

Figyelt kérdés
10 éves korom óta már magamon viselem népem sorsát,Istenem nagyon hungarista vagyok és csak a magyarokat "szeretem" más népet nem!Mindig mikor cigánnyal találkozom nagy az ellenszenv bennem,legszívesebben meggyilkolnám,kidobnám a belét és röhögnék nagyokat rajta!Ehhez a gondolathoz tartom magam 12 éves korom óta: "White Pride World Wide" Már 2 éve kopacra borotváltam a fejem és úgy is öltözködöm,de nem tudom,hogy ezekkel a tulajdonságaimmal már mondhatom magam Skinhead-nek?

2012. febr. 23. 17:10
1 2 3
 21/25 ocskó lajos válasza:

Aki szidja a kérdezőt az CIGÁNY , ZSIDÓ vagy "magyar" emberek az a magyar aki CSAK a magyarokat szereti az nem magyar aki : hát a kedvenc országom oroszország ......

Ti mindannyian azt nézitek ahogy büdös retkes cigányok szét szedik az országot!!! Kedve kérdező ha én meglátok egy Cigányt nem ölném meg hanem: kiherélném minden végtagját levágnám és megvakítanám ... a segglyuka felé írnám azt hogy: baszhattok Amúgy igazi skinhead vagy! :D

2013. szept. 21. 23:10
 22/25 Kadiger246 válasza:

Én is rühellem a cigányokat szeretem a Hunniához hasonló zenéket.

De szerintem nem lennék képes ölni még ha cigányról is van szó.

Amúgy nem ismerlek és a többi kommentes se úgyhogy nem akarok arról véleményt mondani hogy skinhead vagy e.

Fehér magyar, fehér hatalom

Fehér magyar, fehér hatalom

2015. jún. 27. 14:54
 23/25 anonim válasza:
47%
Rohadt szelsojobbaldi agymosott nacik vagytok,nem skinheadek.Ha szeretnetek a hazatokat akkor inkabb etelt osztanatok,segitenetek foldet muvelni,es elmennetek ti is dolgozni.Semmit nem tesztek a hazaert.Mit is tettem eddig a faskok? Agyon vertek rengeteg cigany gyereket,oreg ciganyt,not.Ezert inkabb kivegeztetnelek benneteket es nem meg hogy magyarnak mondanalak....Szidjatom Sztalint,Lenint,(Karlt,Marxt nem mert ezek a hulye faskok azt sem tudjak kik voltak). De ha Sztalin most elne,akkor szaladnatok szaz-fele. A pofad nagy kedves kerdezo.Talalkoznak veled az utcan ugy rendben hagynalak hogy "egy fogad marad az is tobb darabban"😉 Szalasi egy fereg volt. Hitler egy gonosz rohadt kutya. A JELMONDAT EL KISER UTADON : ELJEN A KOMMUNISTA NEM HATALOM
2016. dec. 1. 19:49
 24/25 anonim válasza:
Ha annak tartod magad, akkor az vagy.
2018. jan. 14. 18:58
 25/25 anonim válasza:
Skinheadek és a Hungaristák közt nagy különbség van
aug. 20. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!