Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Skinhead vagyok ezekkel a...

Skinhead vagyok ezekkel a tulajdonságaimmal? Mert annak tartom magam. (F) 15

Figyelt kérdés
10 éves korom óta már magamon viselem népem sorsát,Istenem nagyon hungarista vagyok és csak a magyarokat "szeretem" más népet nem!Mindig mikor cigánnyal találkozom nagy az ellenszenv bennem,legszívesebben meggyilkolnám,kidobnám a belét és röhögnék nagyokat rajta!Ehhez a gondolathoz tartom magam 12 éves korom óta: "White Pride World Wide" Már 2 éve kopacra borotváltam a fejem és úgy is öltözködöm,de nem tudom,hogy ezekkel a tulajdonságaimmal már mondhatom magam Skinhead-nek?

2012. febr. 23. 17:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Hát ahogy láttam nem tartoznak a kedvenceik közé...

De mondjuk igazából ezek bárkinek neki esnek, ha nem tetszik a képe valakinek.

2012. febr. 23. 18:37
 12/25 A kérdező kommentje:
Hát a Skinheadek le se szarják a másik félt,én sem én magamhoz viszonyulok s nem érdekel más véleménye,hogy hogy öltözködöm,mit teszek és mást sem érdeklek.Mindenki lenézi a Skineket de én nagyra tartom őket !
2012. febr. 23. 20:48
 13/25 anonim ***** válasza:
68%

én nem nézlek le titeket, de nem is tartom az egész dolgot értelmesnek, hogy bôrszín alapján ítéltek. Igen, igazatok van, hogy a legtöbb cigány igénytelen és ellenszenves, szerintem is, de találkoztam már normálissal is, szoval mielôtt komolyabb összetûzésbe keveredsz/keveredtek valakivel, gyôzôdjetek meg errôl szerintem, de te tudod. Ja és vigyázz arra, hogy ne legyen "gond", még késôbb nagy szükséged lehet a bûntetlen elôéletre. Ja

am a kérdésre válaszolva: igen, annak mondhatod magad. Viszont bocs, de az, hogy kiítad ezt a kérdést arra utal, hogy ezzel csak másoknak akarsz megfelelni. Ha tényleg fonos számodra a dolog, ne érdekeljen más mit gondol, ez vagy te! :D 17/F

2012. febr. 23. 22:39
 14/25 anonim ***** válasza:
Hogy jut eszedbe ilyet kérdezni?XD Még szép hogy az vagy :'D
2012. febr. 24. 19:06
 15/25 anonim ***** válasza:
70%
Skinhead vagy. Én szeretem a skinheadeket, legalább is nem utálom őket, amíg kordában tartják ezeket a retkes cigányokat. Fújj. Amióta cigány tetvekkel laktam, azóta nem heverem ki. A mai napig rengeteg cigánnyal vagyok összezárva, de legalább a mostani lakóparkban 1 db sincs. :)
2012. febr. 25. 21:13
 16/25 anonim válasza:
én is ugyanezt az utat fogom követni csak én pluszba ki i tetováltatom magam és niállok gyúrni h egy cigánynak se jusson eszébe a közelembe jönni 13/f azt én is elismerem h van normális cigány de az 10.000 ből 1 és véletlen pont azt az egyet szivatjuk meg akkor se ér negy kár
2012. febr. 26. 03:03
 17/25 skinhead.anita válasza:

Természetesen skinhead vagy és sajnos manapság már nagyon kevés olyan skinhead-et látni aki nem csak divatból skinhead-ek hanem a szívükben is azok!!:||

Ha már leírtad, hogy ha egy cigánnyal találkozol akkor mit csinálnál vele.. akkor a zsidókkal hogy állsz?? Remélem velük is ugyan így =)

Mondjuk ebbe a szövegbe picit belekeverted a hungarizmust is de én is pl. olyan vagyok, hogy a hazámért bármit megteszek akár harcba is megyek... de fajgyűlölő vagyok, de nem tehetünk ellene semmit..ez vagyok én :)

Amúgy ha gondolod akkor írj nyugodtan üzenetet de persze ha csak szeretnéd... mi skinhead-ek tartsunk össze :)

KITARTÁS BAJTÁRSAK!!!

14/88!

2012. márc. 29. 19:49
 18/25 anonim ***** válasza:

Igen, az vagy, bár én inkább a hungarizmus felé húzódom.

Bár utálom a cigányokat, kínaiakat, zsidókat stb. de elismerem, hogy ezek között is vannak rendes emberek, sőt...

"Mindig mikor cigánnyal találkozom nagy az ellenszenv bennem,legszívesebben meggyilkolnám,kidobnám a belét és röhögnék nagyokat rajta!"

Nem rossz, bár én állatvédő vagyok, ennek ellenére még picit megborsoznám ezt a kis "szeretet".

Szebb jövőt!

2012. ápr. 14. 01:52
 19/25 anonim válasza:
Nem érdekel mások véleménye, de felteszel ilyen kérdéseket egy weboldalon,hogy skinhead vagy-e... a másik, hogy pont megpróbálsz úgy viselkedni, mint azok akiket állítólag utálsz. Ja és hungarista vagy, "White Pride World Wide" ezzel a szlogennel? Dúl benned az ellentmondás, és észre sem veszed... te egy önmagát kereső, kopasz, nagyszájú tini vagy egyelőre. Nem skinhead, és főleg nem hungarista!
2012. ápr. 14. 15:38
 20/25 anonim ***** válasza:
Utolsónál a pont...Hungaristáknál ezzel a szlogennel "white pride world wide" max jól kiröhögnek...
2012. ápr. 14. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!