Skinhead vagyok ezekkel a tulajdonságaimmal? Mert annak tartom magam. (F) 15
Hát ahogy láttam nem tartoznak a kedvenceik közé...
De mondjuk igazából ezek bárkinek neki esnek, ha nem tetszik a képe valakinek.
én nem nézlek le titeket, de nem is tartom az egész dolgot értelmesnek, hogy bôrszín alapján ítéltek. Igen, igazatok van, hogy a legtöbb cigány igénytelen és ellenszenves, szerintem is, de találkoztam már normálissal is, szoval mielôtt komolyabb összetûzésbe keveredsz/keveredtek valakivel, gyôzôdjetek meg errôl szerintem, de te tudod. Ja és vigyázz arra, hogy ne legyen "gond", még késôbb nagy szükséged lehet a bûntetlen elôéletre. Ja
am a kérdésre válaszolva: igen, annak mondhatod magad. Viszont bocs, de az, hogy kiítad ezt a kérdést arra utal, hogy ezzel csak másoknak akarsz megfelelni. Ha tényleg fonos számodra a dolog, ne érdekeljen más mit gondol, ez vagy te! :D 17/F
Természetesen skinhead vagy és sajnos manapság már nagyon kevés olyan skinhead-et látni aki nem csak divatból skinhead-ek hanem a szívükben is azok!!:||
Ha már leírtad, hogy ha egy cigánnyal találkozol akkor mit csinálnál vele.. akkor a zsidókkal hogy állsz?? Remélem velük is ugyan így =)
Mondjuk ebbe a szövegbe picit belekeverted a hungarizmust is de én is pl. olyan vagyok, hogy a hazámért bármit megteszek akár harcba is megyek... de fajgyűlölő vagyok, de nem tehetünk ellene semmit..ez vagyok én :)
Amúgy ha gondolod akkor írj nyugodtan üzenetet de persze ha csak szeretnéd... mi skinhead-ek tartsunk össze :)
KITARTÁS BAJTÁRSAK!!!
14/88!
Igen, az vagy, bár én inkább a hungarizmus felé húzódom.
Bár utálom a cigányokat, kínaiakat, zsidókat stb. de elismerem, hogy ezek között is vannak rendes emberek, sőt...
"Mindig mikor cigánnyal találkozom nagy az ellenszenv bennem,legszívesebben meggyilkolnám,kidobnám a belét és röhögnék nagyokat rajta!"
Nem rossz, bár én állatvédő vagyok, ennek ellenére még picit megborsoznám ezt a kis "szeretet".
Szebb jövőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!