Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Skinhead vagyok ezekkel a...

Skinhead vagyok ezekkel a tulajdonságaimmal? Mert annak tartom magam. (F) 15

Figyelt kérdés
10 éves korom óta már magamon viselem népem sorsát,Istenem nagyon hungarista vagyok és csak a magyarokat "szeretem" más népet nem!Mindig mikor cigánnyal találkozom nagy az ellenszenv bennem,legszívesebben meggyilkolnám,kidobnám a belét és röhögnék nagyokat rajta!Ehhez a gondolathoz tartom magam 12 éves korom óta: "White Pride World Wide" Már 2 éve kopacra borotváltam a fejem és úgy is öltözködöm,de nem tudom,hogy ezekkel a tulajdonságaimmal már mondhatom magam Skinhead-nek?

2012. febr. 23. 17:10
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
57%

Tipikus skinhead vagy...

Ezért sajnos ostoba is, inkább gondolkozz el azon, hogy miről is szól valójában amit ezek a skinheadnek nevezett állatok képviselni akarnak, és akkor többre viheted.

És ezt teljes jóindulatból mondom.

2012. febr. 23. 17:15
 2/25 A kérdező kommentje:
Ha így beszélsz akkor már rég beléd rugtam volna,de ne vedd sértésnek de nekem is rosszúl esik ha a Skinheadeket csúfolják.
2012. febr. 23. 17:17
 3/25 anonim ***** válasza:
51%
Igen nagyon úgy tűnik hogy az vagy. Eléggé csőlátásra utal ha ebbe a stílusba akarsz beletartozni. De ha neked ez jó akkor csináld.
2012. febr. 23. 17:18
 4/25 anonim ***** válasza:
Számítottam valami ilyesmi reakcióra. A lényeget nem sikerült leszűrnöd abból amit írtam... Akkor beszéljünk egyszerűbben. Hungaristának vallod magad?
2012. febr. 23. 17:21
 5/25 A kérdező kommentje:
Persze annak is!
2012. febr. 23. 17:24
 6/25 anonim ***** válasza:
53%

"és csak a magyarokat "szeretem" más népet nem

legszívesebben meggyilkolnám,kidobnám a belét és röhögnék nagyokat rajta!

"White Pride World Wide""

Nos annyi a különbség egy Hungarista és egy skinhead között, hogy a Hungarista szájából ilyet biztos nem hallasz.

A skinheadeknek semmi közük a hungaristákhoz, amit ők képviselnek az csak egy megszégyenítése a hungarizmusnak.

Tudod mi az a hungarizmus? Fejtsd ki nekem kicsit bővebben, akár privát üzenetben. Aztán elbeszélhetünk erről, számomra nem vagy ellenszenves, csak skinhead...

2012. febr. 23. 17:29
 7/25 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem csak akkor vállald a skinheadséged ha bandába vagy, mert ha egyedül vagy egyszer téged fognak jól megrugdosni a romák.
2012. febr. 23. 17:33
 8/25 A kérdező kommentje:
Már kaptam bandád,de még mivel kiskorú vagyok,nem mernek bevenni mert féltenek,amúgy a bátyám is Skinhead és ő monta hogy még ne mennyek velük még!
2012. febr. 23. 17:38
 9/25 A kérdező kommentje:
Szerintem a Skinheadek is nagyon szeretik a hazájukat és nem akarják,hogy senkiházi cigányok legyenek itt már többségeben!
2012. febr. 23. 17:57
 10/25 anonim ***** válasza:

hát annak tűnsz...

Amúgy ha már itt vagyok volna 1 kérdésem:

A skinek hogy viszonyulnak a rapperekhez? :D

16/F

2012. febr. 23. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!