Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Megházasodás után kicsit...

Megházasodás után kicsit mindenki beképzeltebb lesz?

Figyelt kérdés
A nőkre -> feleségekre gondolok. Az esküvő után kicsit mindenki elszáll?
2012. febr. 22. 23:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
74%
az én nejemre ez nem igaz
2012. febr. 22. 23:32
 2/15 anonim ***** válasza:
48%
Megházasodás? Házasságra gondolsz? Mert helyesen így kell mondani.
2012. febr. 22. 23:37
 3/15 anonim ***** válasza:
33%
Beképzeltek és kövérek lesznek.Rögtön híznak 15-20 kilót.
2012. febr. 22. 23:38
 4/15 anonim ***** válasza:
64%
Normális nőre ez nem jellemző. A házasság egy állapot, egyáltalán nem jár tudatmódosulással.
2012. febr. 22. 23:43
 5/15 A kérdező kommentje:

Te nyilván így mondod ezt a mondatot: "Házasság után kicsit mindenki beképzeltebb lesz?"

Az nem számít hogy így semmi értelme....jaj.

Tudod, van olyan kifejezés hogy MEGHÁZASODIK. Deee gondolom nem volt érthető így a kérdésem, ezért nem tudtál értelmes választ adni.

2012. febr. 22. 23:45
 6/15 anonim ***** válasza:
73%
Ez szerintem nem igaz. Mármint, abban biztos vagyok, hogy vannak olyan nők, akik elszállnak maguktól, hogy ők már bizony elkeltek, de kizártnak tartom, hogy ezt rá lehetne húzni minden frissen megházasodott nőre.
2012. febr. 22. 23:51
 7/15 anonim ***** válasza:
68%
Nem mindenki. Vannak tök normális nők. De sajnos valóban van egy olyan nőtípus, aki qrvára fel tud ám vágni arra, hogy ő már férjes asszony. Na, ez elég irritáló tud lenni. :)
2012. febr. 22. 23:54
 8/15 anonim ***** válasza:
66%
nem értem miért kéne elszállnunk magunktól, h elkeltünk. minden hülyét elvesz egy másik hülye :) ahogy a normálisat is elveszi valaki. ha mondjuk lenne 1 millió nőre egyetlen férfi, akkor azt mondanám, ha én lennék a szerencsés, hogy húha, most akkor jobb vagyok 999999 nőnél. de így....vagy félreértem a kérdést?
2012. febr. 22. 23:57
 9/15 anonim ***** válasza:
66%
Biztosan van olyan feleség, akire ez igaz, de szerintem nem jellemző. Mert végül is mire legyen nagyképű? Mert elvették feleségül? Ez önmagában nem nagy teljesítmény. :) Ha valaki boldog házasságot mondhat magáénak, az dicséretes, de az a fajta ember nem is nagyzol vele.
2012. febr. 23. 00:13
 10/15 anonim ***** válasza:
10%
Na tessék, itt az értelmes válasz, remélem ez kielégít. A "megházasodás" után egy normális feleség nem lesz beképzelt, csak ha nem tartod kordába, különben elkanászodhat. Állj a f.aszodra és ne legyél papucs.
2012. febr. 23. 00:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!