Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A terhes nők miért mondják...

A terhes nők miért mondják tej helyett hogy tejci?

Figyelt kérdés

Amint terhes lesz a nő máris tejci van, érted, TEJCI jujj tejci így jujj tejci úgy én meg legszívesebben bevernék ilyenkor valakinek annyira gusztustalan ez a szó, ez nem is szó, egy elferdített csökevény darab, mert még csak nem is tejcsi, hanem S nélkül, és komolyan az agyam eldobom!!! És ez csak az egyik bicskanyitogató szokás a terhes nőktől a sok másik ezer közül!

De kérdem én: MIIÉÉÉÉRTTTT?????????????????? MMMIIIÉÉÉÉRTTTTTTT??? ÓÓ MONDD MIÉRT???

2009. jún. 5. 21:43
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=tejci&sbmt=K..

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ most kaptam agyvérzést!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D kiváncsiságból beírtam a keresőbe!! és most látom másokat is kiborít a dolog :D érdekes amikor kiírtam a kérdést, nem dobta ki hogy már megkérdezték 100an :D

2009. jún. 5. 22:02
 12/29 anonim ***** válasza:
79%

"A kérdező kommentje:

Tessék? Miért lennék..."

ez még nem volt mikor az előzőt irtam :D

13/29 anonim ***** válasza:
77%
engem a "babóca" idegesít..elnézést azoktól akik így hívják a picit,de nekem ez túl nyálas:O
 14/29 A kérdező kommentje:
Igen vannak korombeli anyák sőt vannak 15 éves anyák is de most könyörgöm nehogy elkezdjetek rámtukmálni egy gyereket :)
 15/29 anonim ***** válasza:
83%
Teljes mértékben egyetértek a kérdezővel, pedig van gyerekem (tehát terhes is voltam:)) Tehát engem valószínű nem irigységből irritál az "kismami-szótár". Ezt a 21.54-esnek üzenem! Sajnos itt is sokszor olvasom ezeket a szavakat, néha már elmegy a kedvem az egésztől.. Főzi, gyümi, tejcsi, babó, kajcsi, a pocim, aztán meg a manóm pocija... Jááááj!!!
2009. jún. 5. 22:03
 16/29 anonim ***** válasza:
89%
Tényleg kiborító, miért kell átmenni imbecill idiótába attól, hogy terhes lesz valaki??
2009. jún. 5. 22:08
 17/29 anonim ***** válasza:
72%
Túllihegik a terhességet, gondolom.
2009. jún. 5. 22:13
 18/29 anonim ***** válasza:
89%

Húúú ,engem is kiráz a hideg a sok affektáló anyától kik totál elvetik a sulykot ezen a téren!Nekem 3 éves a lányom, másfél éve tisztán érthetően beszél, selypítés nélkül, és a K és R betűket is tisztán ejti .Valószínűleg azért, mert sosem selypítettünk előtte, és nem beszéltünk úgy vele, mint egy szellemi fogyatékossal, hanem mint egy értelmes emberrel!!!

Csak említés kép, amitől mindig a falra másztam:Húzzuk fel a bábidra a zoknikát!!

2009. jún. 5. 22:35
 19/29 anonim ***** válasza:
97%

Én nem akarok gyereket rádtukmálni, de speciel veled egy idős vagyok és egy éves fiam van. Azért 21-22 évesen szülni nem ugyan az mint 15 évesen :)

Amúgy engem is a sírba visz ez az állandó szóelferdítősdi. Tejci... De én a kajcitól is a falra mászom. A főziről már nem is beszélve. De már hallottam olyat is, hogy cipi (cipő), de a legdurvább a szopcsimelcsi volt (értsd: szoptatós melltartó).

Azt viszont nem értem, miért írta valaki, hogy a szoptatás olyan rossz szó. Ezt a folyamatot tényleg így hívják. Az meg, hogy terhes valaki, vagy várandós, szerintem mindegy, úgy értem, ezek nem elferdített szavak, csak különböző szóhasználat. Én terhes voltam, nem várandós, én kicsit finomkodónak éreztem volna, ha máshogy mondom, de mindegy, hát ki így, ki úgy mondja, engem nem zavar, mert mind a kettő értelmes magyar szó. De amikor egyes úgynevezett felnőtt emberek így beszélnek, az kicsit durva. Ja, Vaterán láttam olyat, hogy ilyen Aventos csomagot árult valaki úgy, hogy "iszi csomag" ááááááá. Most komolyan, én a gyerekemnek nem mondok olyat, hogy iszi, de ez az illető gondolom felnőtt vásárlókra számít egy netes oldalon, hát legalább azzal tisztelje már meg őket, hogy értelmes szavakat használ. Ja, amit még utálok, amikor azt mondják a gyereknek, hogy adom az innidet, ennidet. Ez megint csak nem értelmes kifejezés. Nem tudom, sokan, amikor megtudják, hogy babát várnak, vagy amikor már megvan a babájuk, elkezdenek mindent iszonyat módon lebutítani. Csak éppen nem a világot kell a csecsemő (feltételezett) igényeihez alakítani, hanem a gyereket kell megtanítani értelmezni és felfogni az őt körülvevő világot.

2009. jún. 5. 23:13
 20/29 A kérdező kommentje:

Jó persze nem azt mondom hogy ne szüljön senki huszon évesen, de nekem még korai :)

Egész pontosan 21 éves vagyok :) még kb 4 percig :D

Egyik ismerősöm nagyon intellektuell típus, több diplomája is van de úgy is viselkedik, okoskodik, magyaráz, mindent tudományosan :) megszületett a gyereke, és soha nem gügyögött neki sőt ha a gyerek (azóta már 4 éves) valami értelmetlen dolgot mond, külön rászól, hogy normálisan fiam! A gyerek behalás, annyira okos, úgy megmagyaráz mindent, pont olyan tudományosan mint az apja :D hát inkább így beszéljünk a gyerekkel mint ügyülü bügyülü, de örülök hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel :D

2009. jún. 5. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!