A terhes nők miért mondják tej helyett hogy tejci?
Amint terhes lesz a nő máris tejci van, érted, TEJCI jujj tejci így jujj tejci úgy én meg legszívesebben bevernék ilyenkor valakinek annyira gusztustalan ez a szó, ez nem is szó, egy elferdített csökevény darab, mert még csak nem is tejcsi, hanem S nélkül, és komolyan az agyam eldobom!!! És ez csak az egyik bicskanyitogató szokás a terhes nőktől a sok másik ezer közül!
De kérdem én: MIIÉÉÉÉRTTTT?????????????????? MMMIIIÉÉÉÉRTTTTTTT??? ÓÓ MONDD MIÉRT???
Én is nő vagyok, én is utálom.
Társaságban rá is szóltam már selypítgető nőre, hogy próbáljon magyarul beszélni.
3 gyerekem van, de lingvisztikai hatása nem volt a terhességeimnek.
ÉN pl sohasem mondtam,csak ugy hogy anyatej.Sohasem szoptattam,hanem etettem.Nem terhes hanem vàrandos voltam.
És gondolom sok nöi tàrsam is igy van ezzel.
Tehàt ne àltalànositsunk
Utolsóval értek egyet.
Ok van néha pár szó amit "becézve" használok,na de nem mindig!!!
hát ez a kismamaszleng :D
Egyébként igazad van, gusztustalan egy szó. Meg primitív ez a kismamagügyögés. A szopcsi, séti, főzi, ugyanilyen gáz. Meg az hóóóós. Remélem én nem ilyen kismama leszek. Ha igen, remélem valaki rám szól.
Persze nem általánosítok, nem akarom hogy úgy tünjön, de bárhova nézek mindenhol tejci van én meg kaparom a falat tőle!!!!! :)
Én MÉLYEN TISZTELEN azokat a nőket akik a terhességüket képesek méltósággal végig vinni úgy, hogy emberi mivoltukban nem szégyenítik meg magukat és nem tekintik betegségnek az állapotukat és nem sipítoznak minden kis apróságon! Csak sajno kevés az ilyen terhes anyuka!
"Lehet, hogy neked nem lehet gyereked?"
eddig nem derült ki hogy nő vagy férfi irta a kérdéest
szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!