Leírod, hogyan alakult eddig az életed? Es mi a legfontosabb benne?
20 vagyok. 7 éve elkezdődött valami folyamat a tudatomban, és olyan érzés azóta is, mintha mindenféle világot belátnék és az Élet pulzusát tapintanám. Mostanra már komplett mitológiát alakítottam ki és öngyilkosságra készülök.
az életem eseménytelen volt és nyugodt. nagyon jó iskolában végeztem, jó egyetemre járok, barátaim alig vannak és az emlékeim olyanok, mintha valaki másé lennének.
Az is lehet, hogy megőrültem. De a legfontosabb esemény, ami mindent alakít, az volt, hogy kinyílt valami bennem.
Kedves 23:22 válaszoló!
Nekem is nagyon furcsa dolgok vannak az életemben, amiket én magam sem értek... De mióta az eszemet tudom tudatában vagyok annak is, hogy nem vagyok átlagos és valamiért valahonnan kuldtek engem. Éppen ezért tettem fel a kérdést is, kíváncsi vagyok az emberek életére és érzéseire.
Nekem folyamatosan olyan érzésem van, hogy nem itt és nem most kellene lennem, ebben biztos vagyok! Szoktak lenni látomásaim, emlékeim is amiben biztos vagyok, hogy nem innen származnak.
Kérlek ne legyél ongyilkos, nekem is ezernyi okom lenne rá! Egyrészt azért mert megértettem, hogy mi az élet értelme és ezeket a Foldon alig találom. Másrészt, mert nem értem az életet és tudom, hogy sosem fogom megérteni.
Inkább írj egy konyvet, írd le benne az érzéseidet és mindent oszintén! Én is erre készulok:)
15 évesen én is azon filóztam, kellene írni egy könyvet. de ez csak állapotomnak a kifelé kommunikálásának igénye volt, később rájöttem, hogy ez az én egyéni utam, semmi értelme másokra koncentrálni. igen, megtaláltam az élet értelmét, és mindenhol látom magam körül, és valami azt mondja, meg kell öljem magam, hogy újjászülessek. már Camus is megjegyezte: különös, de épp az öngyilkosok nagy része tökéletesen tisztában van az élet értelmével :D azt hiszem, valamiért idejöttem ebbe az életformába, hogy elfelejtsek valamit, de az a valami ki akar törni, szembesülni akarok önmagammal és ezért érzem szükségesnek ezt a gesztust.
ha pubertáskori identitászavarnak indult is, mostanra biztosan stabil elmebetegséggé fejlődhetett amúgy, mert 20 leszek, és nem "nőttem ki"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!