Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Leírod, hogyan alakult eddig...

Leírod, hogyan alakult eddig az életed? Es mi a legfontosabb benne?

Figyelt kérdés
2009. jún. 5. 09:52
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
98%

En 32 eves vagyok, gyerekkorom eleg silany volt.

20 evesen szultem a kislanyom, az apja 1 evesen elhagyott. Utanna volt tobb kapcsolatom az egyik 4 evig tartott a tobbi kevesebbet.

4 evvel ezelott megismertem eletem agy szerelmet akivel nagyon jol meg vagyunk a lanyomal is nagyon jo a kapcsolatuk.

Fel eve volt az eljegyzesunk :))

A legfontosabb? Ez az utolso 4 ev! :))

2009. jún. 5. 09:59
 2/26 anonim ***** válasza:
89%
Az én életem szart sem ér! 19éves vagyok,de semmi jó nem volt eddig benne. Még csak komoly barátom se volt soha. :(
2009. jún. 5. 10:02
 3/26 A kérdező kommentje:

Elso válaszoló, irigyellek, hogy talpra tudtál állni, és nem keseredtél el.. Ki is érdemelted a boldogságot :)

Másodiknak uzenem, hogy az élet apróságaiban és magadban keresd a boldogságot! Nekem sem volt még komoly kapcsolatom, mindenkiben csalódtam, teljesen egyedul vagyok az életben, de mégis megtaláltam a boldogságom saját magamban és célokat tuztem ki magam elé :)

Fel a fejjel, ne légy elkeseredve!

2009. jún. 5. 10:16
 4/26 anonim ***** válasza:
97%
32éves vagyok most 1 éve született egy gyönyörű kisfiam,4 éve vagyok a férjemmel,ebből 2 éve vagyunk házasok,jól megvagyunk,5 éve hogy hirtelen meghalt apukám,jelenleg a kisfiam a legfontosabb az életemben
2009. jún. 5. 10:21
 5/26 anonim ***** válasza:
98%

22 vagyok,van egy 3 honapos gyönyörü kislànyom,és egy vàlàs szélén àlo kapcsolatom.

Külföldre vonultam 3 éve.

Édesapàm meghalt fiatalon.

Ugy érzem magam,mint egy 40 éves...

Viszont a gyermekem a mindenem

2009. jún. 5. 10:33
 6/26 anonim ***** válasza:
98%
Hm, jo kérdés! 31 éves vagyok! Gyerekkorom, nem is tudom volt e! 12 évig éltem ugy hogy semmi önbecsülésem, önbizalmam nem volt, köszönhetöen a pasiknak! Végül egy màsfél éve össze szedtem magam, uj helyre költöztem, uj munkahely, uj élet! Egy éve ismertem meg a pàrom, aki lassan 9honapja a férjem :) Most ö a legfontosabb és a legjobb baràtnöm, aki segitett talpra àllni, szo szerint megmentette az életem, ezért mindig is hàlàs leszek neki! Kedves 2. vàlaszolo, lehet hogy nem vesztettél semmit, magambol kiindulva! 30 éves koromra leltem meg a boldogsàgot, addig meg csak szenvedés! Probàld meg meg lelni önmagad, tedd magad boldoggà, s meglàtod, betoppan a szerelem is, csak nyisd ki a szemed! :)
2009. jún. 5. 10:42
 7/26 anonim ***** válasza:
98%
23 vagyok, van egy 1 éves babám és egy szerető férjem. Külföldön élünk. A párom szinte mindig távol van tőlünk a munkája miatt, de így is nagyon jól meg vagyunk és szeretjük egymást. A mi kapcsolatunk sok szempontból más, mint a legtöbb kapcsolat, mert hónapokat töltünk el egymás nélkül (legutóbb több, mint egy évet), szóval nem könnyű, de mivel a kapcsolatunkban nincs semmi probléma, nem olyan nehéz átvészelni. Vannak emiatt elég nehéz időszakok, de az együtt töltött kis idő kárpótol mindenért. Nekem az életemben a családom a legfontosabb. A férjem, a gyerekem, a szüleim stb.
2009. jún. 5. 11:02
 8/26 anonim ***** válasza:
98%

18/lány vagyok. Elég szar alapjában véve az életem, de mindig álmodozós voltam,olyan szinten aki meg is akarja azokat valósítani!

Üdv a klubban, nekem sem volt eddig komoly kapcsim, legfőképp a külső tényezők miatt: kisebbségi komplexusom van a testem miatt(nem vok kövér, más dolog), ezért nem is mertem eddig járni senkivel.

Laktam már 3 helyen, most egy kis poros faluban lakom, már 10 éve, de nem szeretek itt lakni. Viszont amiért nagyon hálás lehetek, azok a barátaim. Ők nem ebben a faluban laknak, de közel erre. Nem tudom, mi lett volna, ha nem ismerem meg őket, egyszerűen nem lehet mellettük szomorú az ember, és sok a közös bennünk. Egyszerűen jó velük lógni. Ők nagyon fontosak nekem.

És most nem tudom, hogy fog majd alakulni, mert itt a középsuli vége. Valami új jön. Remélem jó lesz.

2009. jún. 5. 11:06
 9/26 anonim válasza:
98%

25 éves vagyok, van egy gyönyörű 2 éves babám.

Szerencsés embernek tartom magam,mert a romokban heverő házasságomat sikerült "megjavítani".

2009. jún. 5. 11:10
 10/26 anonim ***** válasza:
98%

28 éves vagyok.

éltem már már amerikában angliában és németországban.

Voltam házas, és elvált. Dolgoztam már kis cégnek és multinak. Sokhelyen voltam a világban nyaralni is. Most a munkám rettentö stresszes de maga az életem nagyon jó, mind anyagilag mind párkapcsolatom. Már csak a gyermek hiányzik az életemböl, amin dolgozunk.

2009. jún. 5. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!