Leírod, hogyan alakult eddig az életed? Es mi a legfontosabb benne?
En 32 eves vagyok, gyerekkorom eleg silany volt.
20 evesen szultem a kislanyom, az apja 1 evesen elhagyott. Utanna volt tobb kapcsolatom az egyik 4 evig tartott a tobbi kevesebbet.
4 evvel ezelott megismertem eletem agy szerelmet akivel nagyon jol meg vagyunk a lanyomal is nagyon jo a kapcsolatuk.
Fel eve volt az eljegyzesunk :))
A legfontosabb? Ez az utolso 4 ev! :))
Elso válaszoló, irigyellek, hogy talpra tudtál állni, és nem keseredtél el.. Ki is érdemelted a boldogságot :)
Másodiknak uzenem, hogy az élet apróságaiban és magadban keresd a boldogságot! Nekem sem volt még komoly kapcsolatom, mindenkiben csalódtam, teljesen egyedul vagyok az életben, de mégis megtaláltam a boldogságom saját magamban és célokat tuztem ki magam elé :)
Fel a fejjel, ne légy elkeseredve!
22 vagyok,van egy 3 honapos gyönyörü kislànyom,és egy vàlàs szélén àlo kapcsolatom.
Külföldre vonultam 3 éve.
Édesapàm meghalt fiatalon.
Ugy érzem magam,mint egy 40 éves...
Viszont a gyermekem a mindenem
18/lány vagyok. Elég szar alapjában véve az életem, de mindig álmodozós voltam,olyan szinten aki meg is akarja azokat valósítani!
Üdv a klubban, nekem sem volt eddig komoly kapcsim, legfőképp a külső tényezők miatt: kisebbségi komplexusom van a testem miatt(nem vok kövér, más dolog), ezért nem is mertem eddig járni senkivel.
Laktam már 3 helyen, most egy kis poros faluban lakom, már 10 éve, de nem szeretek itt lakni. Viszont amiért nagyon hálás lehetek, azok a barátaim. Ők nem ebben a faluban laknak, de közel erre. Nem tudom, mi lett volna, ha nem ismerem meg őket, egyszerűen nem lehet mellettük szomorú az ember, és sok a közös bennünk. Egyszerűen jó velük lógni. Ők nagyon fontosak nekem.
És most nem tudom, hogy fog majd alakulni, mert itt a középsuli vége. Valami új jön. Remélem jó lesz.
25 éves vagyok, van egy gyönyörű 2 éves babám.
Szerencsés embernek tartom magam,mert a romokban heverő házasságomat sikerült "megjavítani".
28 éves vagyok.
éltem már már amerikában angliában és németországban.
Voltam házas, és elvált. Dolgoztam már kis cégnek és multinak. Sokhelyen voltam a világban nyaralni is. Most a munkám rettentö stresszes de maga az életem nagyon jó, mind anyagilag mind párkapcsolatom. Már csak a gyermek hiányzik az életemböl, amin dolgozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!