Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit szoktál csinálni, ha...

Mit szoktál csinálni, ha nagyon egyedül érzed magad?

Figyelt kérdés
Mostanában olyan, mintha senki se törődne velem.. Pedig én mindenkivel igyekszem kedves lenni, vannak barátaim, barátom mégis egyedül vagyok nagyon..
2009. jún. 2. 20:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Alszok. Álmunkban minden megtörténhet. Legalább ott.

De mikor a legjobb barátnőd sem vesz tudomást rólad...

Hiába van Kedvesed, aki szeret téged...

És valahogy mindketten túl messzi vannak...

Na, ezért vagyok én most rettentő egyedül. :(

De tudod mit?

Megmutatom a kedvenc dalomat, azt hiszem nekem is meg kéne hallgatnom.

http://www.youtube.com/watch?v=gbdQvHJcJFI

22/l

2009. jún. 2. 22:55
 12/17 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=cISUzaa5v8o

ez meg az én kedvencem.

Hallgasd meg, hátha neked is bejön.:)

2009. jún. 3. 07:50
 13/17 anonim ***** válasza:

én szeretek egyedül lenni, de mikor kifejezetten magányosnak érzem magam és rosszul, elmegyek sétálni. ha az idő engedi, ki az erdőbe. az mindig megvigasztal, bármi bajom lenne.

vagy leülök olvasni valami érdekeset és elgondolkodtatót.

2009. jún. 3. 14:36
 14/17 anonim ***** válasza:

gondolkozom

zenét hallgatok

álmodozom. ezt imádom:D

2009. jún. 3. 14:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Felhívok egy kedves ismerőst akinek fontos vagyok meg ő is nekem és elmondom milyen jó hogy van nekem.Ha nem? Akkor meg sajnálom magamat.
2009. jún. 3. 22:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Sokan nem tudják mi az egyedüllét... Egy kísérletben veszek részt 1,5 éve, összesen 60 évig tart és addig nem léphetek ki ebből a 200 négyzetméteres teremből, csak ha feladom. Ez az igazi magány. Gondolhatjátok hogy a téboly könnyen utoléri a gyengébb idegezetű embereket.
2009. jún. 4. 21:15
 17/17 anonim ***** válasza:

Előző válaszoló,az igen! :O

Nekem nincs senkim a közeli rokonokon kívül.Pár ismerős,akikkel már 5 éve nem beszéltem élőben,se barát,se haver csak itt az interneten.Nem a legjobb. Amikor magányos vagyok,valakit felzargatok myvip/iwiwen,msnen,vagy chat-en hülyülök valakit és próbálok jobb kedvre derülni. Élőben ezerszer jobb lenne,de így... (nem vagyok közösség kedvenc a fiatalok körében,mindenki kerül,mert nem vagyok az a jófej,történetmesélős srác,akivel sokat lehet nevetni,és jókat beszélgetni,inkább az a csendes --magányos-- farkas.) :/

19/f

2009. júl. 28. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!