Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit szoktál csinálni, ha...

Mit szoktál csinálni, ha nagyon egyedül érzed magad?

Figyelt kérdés
Mostanában olyan, mintha senki se törődne velem.. Pedig én mindenkivel igyekszem kedves lenni, vannak barátaim, barátom mégis egyedül vagyok nagyon..
2009. jún. 2. 20:36
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%
Én szeretek egyedül lenni!Miért aggódsz?Úgy sem fog kihalni mellőled az egész bolygó!Na most komolyan!Fel a fejjel, ilyen időszakban, csak kényeztesd magad!Jó meleg fürdő, jó zene......A madarak csicsergése stb. Hiszen szép a világ!Fotózz, akár a telefonoddal is!Vagy csak menj el sétálni, zsúfolt utcákba, bevásárlóközpontba!Sok a lehetőség!Remélem segítettem!
2009. jún. 2. 20:57
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is van, hogy tök egyedül érzem magam. Pl amikor nem akarok sehova menni ,mert tanulnom kellene az érettségire, apám meg ugye itthon van, és le se szar, akkor mit lehetne tenni??

Már van, hogy majdnem elbőgöm magam annyira egyedül vagyok, pedig nekem is van Párom meg Bnőim...

2009. jún. 2. 21:11
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
ez a válasz nagyon tetszett. nekem is jól esett. :)
2009. jún. 2. 21:11
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

mármint az első.

a második annyira nem talált meg, csak 10.es vagyok :P:D

nekem barátom sincs, bnőim igaziak se nagyon... mostanában el-elvagyok csak néha jön rám egy egy nagyonegyedülvagyokérzés.. hát olyankor csak semmi nem érdekel és ideges vagyok, vagy csak bambulok..

2009. jún. 2. 21:22
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Én mostanában nagyon egyedül vagyok. Sajnos. Nem vagyok olyan mint a többi lány, és ezért "kinéznek", nem találom a helyem. Én tanulok, ők kurvulnak... én nekem semmi kedvem sincs 13 évesen ezt csinálni... Sokat gondolkozom arról akibe szerelmes vagyok, ő a padtársam. Néha elmerengek arról, hogy milyen jó lenne, ha együtt lennénk... Szép álmok. És mostanában jó egyedül. 1 igazi barátnőm van.Ne légy elkeseredve, használd ki az időt, gondolkozz, sétálj, vásárolj, (bár én azt nem szeretek annyira) fotózz, esetleg ha veszel egy kisállatot mondjuk egy halat, akkor őt is nevelgetheted, beszélgethetsz vele. Igaz, cska egy hal, mégis jó barát lehet :)
2009. jún. 2. 21:26
 6/17 Avalanche ***** válasza:
100%
Én kifejezetten szeretek egyedül lenni.. Vásárolgatás, "mi-a-legújabb-divat-most"-kaliberű témák, ez nem az én világom (fiúk azok meg távolságtartóbbak velem szemben, mert hát ugye nőből vagyok). Bár néha hiányoznak a szorosabb kapcsolatok, de volt pár rossz tapasztalatom ilyenek terén, magamban meg még képes vagyok bízni. Ha valaki ilyen életmódot folytat, abban is vannak szép dolgok =). Én konkrétan (ha nem a gép előtt ülök) kimegyek fényképezni, biciklizni, egyebek..
2009. jún. 2. 21:34
 7/17 anonim ***** válasza:
84%

sírni

amugy énekelni

vagy kirajzolom magamból

tánc

2009. jún. 2. 21:58
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Szeretek egyedül lenni, olyankor nyugodtan kiülhetek a kertbe gitározni, vagy játszhatok, animéket nézek, csinálj valamit amitől felvidulsz ha rossz kedved van. Akár megnézel egy vígjátékot attól is jobb lesz. Vagy bármi.
2009. jún. 2. 22:26
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
ha lány vagy ... csavrd be a hajadat... elég babra egyedül otthon, de ingyen van és akkor dögös másnap a hajad... ha rövid a hajad , akkor meg lakkozd a körmödet amikor ráérsz és épp sajnálnád magadat... nekem ezek bejöttek, mindig lakkos a körmöm és sokszor göndör a hajam :-(
2009. jún. 2. 22:47
 10/17 anonim ***** válasza:
Állandóan egyedül érzem magam... Olyankor chatelek, vagy MSN. Vagy elindulok sétálni valamerre, s zenét hallgatok... :) Vagy ilyesmi. Először azt hittem, hogy jobb lesz egyedül, de rájöttem, hogy nem... Kva szar egyedül lenni... :) Néha kell, semmi kétség, de az állandó magány kicsinálja az embert... :)
2009. jún. 2. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!