Mit lehet csinálni ilyen melegben egyedül a városban?
A barátom és a legjobb barátnőm nem érnek rá,és a többi ismerősöm sincs olyan hangulatban, hogy kimozduljanak :P.
Viszont nem tudok már mit csinálni egyedül... Az elmúlt pár napban már körbejártam a várost párszor, zenét hallgattam, kirakatot néztem, ültem a parkban, azt játszottam, hogy vajon 1 óra alatt mennyi ismerőssel futok össze... :D Egész eddig tanultam, kéne egy kis levegő, de már nem tudok mit kitalálni... Biciklizni kéne, de nincs biciklim :(
18/l
motor...apummal mehetnék motorozni, csak még nem volt elég bátorságom hozzá :D de megígértem neki, hogy 2 hét múlva elmegyek vele egy körre...ritkán találkozunk, de akkor is folyton a motorról beszél :P
a berúgásnak meg akkor van fílingje, ha az ember koncerten van péntek este, és nem akkor ha csütörtökön kora délután akar sétálni :D
nincs a közelben sajnos...
ma ismét körbejártam a várost :D de előtte rendes voltam, meghívtam öcsémet fagyizni :)
Ez ismerős, régen én is így voltam, főleg, akkor még nem volt megépítve az uszoda, és a stégnél meg napközben tele volt kiskölyökkel.
Én tényleg biciklizni mentem, környéket felfedezni. Vagy ha szeretsz festeni, menj ki a parkba, vagy nem tudom, hol laksz, az utcára tájképet, utcaképet rajzolni! Az ismerőseidnek meg üzenem, hogy tessék kimozdulni, mielőtt mind zöldek lesznek, mint a penész!
átadom nekik ;)
festeni pedig nem szeretek, sose volt türelmem a rajzoláshoz :s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!