Szerencsejáték Függő vagyok! Van ebből kiút?
1. probléma felismerése, változni akarás (első lépés már megvan!!! ez nagy cucc! sokan nem ismerik be)
2. változtatás
3. kitartás
Szia!
Most leírom a véleményem ne haragudj ha esetleg durva leszek.
Én amondó vagyok, hogy aki nem bír leállni egy szenvedéllyel az egy nagyon gyenge ember, semmi akarat erőd nincs. Nem írtad hogy férfi vagy, vagy nő de én úgy érzem férfi. Egy puha p@cs! Itt siránkozol, segítségért könyörögsz amikor csak talpadra kéne állnod eldönteni és meg állj parancsolni magadnak!! Senki más nem tud segíteni neked csak is te magad! Eldöntheted játszol és előbb utóbb utcára kerülsz, ha esetleg van családod akkor ők is, mert hogy egyre lejjebb és lejjebb fogsz menni a lejtőn és egyre több és több adósságod lesz, vagy most hogy felismerted h rossz amit teszel erőt veszel magadon és abba hagyod!!!
Ilyen sok + időd, és pénzed van? Unatkozol? Menj önkéntes munkára, adakozz!
Nem kell teljesen lemondanod a szerencse játékról hetente egyszer Én is 5 lottózom, csak meg kell tanulnod meg állni!!!!
Kaszinóba meg tényleg ne menj ott úgy vannak a gépek beállítva hogy ne nyerj!
Szívemből kívánom hogy erőt vegyél magadon és tisztességes életet élj!! Meg tudod csinálni csak akarnod kell!!!!
Bizonyítsd be ennek a B@nkó kommentelőnek itt a gyakorin aki puha p@csnek nevezett, hogy te ennél 100x jobb ember vagy és nem tud elgyengíteni egy szenvedély!!!
Én bízom benned!
#13, ugye nem vagy babonás? Még a válaszod is 13:13-kor jött :D
Amúgy megraktad a Besiktas-t?
De, hogy válaszoljak is a kérdésre, ha úgy érzed, nem tudsz leállni, legalább olyannal játsz, amivel nyerhetsz is. Erre pont jó a tippmix...
13 Vagyok
Anita , nem játszottam meg,
siena szerez gólt és a lazió h, ezeket. csak nem játszol te is?
tippmixen nyerni? kész csoda amilyen bundameccsek vannak, pár hete nyertf 2ezret, de hetente eljátszom ezt az összeget, 6 éve játszom nagy nyereményem még nem volt. akkor hogyan is lehet nyerni?
apa te vagy az?
egyébként viccet félretéve.. tényleg fordulj szakemberhez. a függőség az függőség és ne érezd cikinek. nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!