Más is van ilyen szerencsétlen? Se munka, sem semmi,21/F?
Megpróbálok rövid lenni: eladó a végzettségem, még egy pár év lesz estin az érettségi. Kecskemét közelében lakok. Sem munkahelyem, sem barátaim, sem életem, sem semmim nincs. Mindig ugyanazok a szürke hétköznapok, felkelek, beülök a gép elé, 0 álláslehetőség, ha van is, semmi választ nem kapok a jelentkezésemre. A régi osztálytársaim közül sokan már dolgoznak, valahova halad az életük, miközben én mindig ugyanott vagyok ahonnan indultam. Azaz a nagy semmiben.
Barátok szerzése céljából szoktam/próbálkozok emberekkel ismerkedni neten, de hatalmas nagy bunkónak gondolhatnak. Egyszer csak nem válaszolok az üzenetekre, mert már a tehetetlenség miatt élni sincs kedvem... Meg általában mindig nagy a távolság, én meg inkább élőben ismerném meg a másikat, neten nem megy.
Meg kell próbálnod először helyben elhelyezkedni. Muszáj. Más munkakörben is mint a végzettséged, hogy gyűjts valamennyi pénzt. Ne másokkal foglalkozz, hanem a saját dolgodat igyekezz rendezni.
Én is felköltöztem, ne problémázz, igyekezz elszakadni a szülői háztól, mert ez az élet rendje (ezzel nem azt mondom, hogy ez a bajod). Ne reklámozd, hogy is érzed vagy gondolod magad, próbálj meg felölteni egy vidámabb álarcot mások előtt, senki nem szereti az örök szenvedős figurákat.
Belátom hogy nem túl rózsás a helyzet, de amíg ennyire negatív vagy nem fogsz tudni változtatni a dolgokon. Hidd el, tudom miről beszélek!
Ha negatívan gondolkozol, bevonzod a negatívat.
Meg kell tanulni a virágokat észrevenni az út szélén, nem a kutyaszart! Persze ez nem könnyű...de a kérdés az, hogy mit akarsz az életedtől!
Ha van kedved beszélgetni, írj privit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!