Internetes munka működik? Valaki csinálja?
Figyelt kérdés
2012. jan. 29. 12:29
1/4 anonim válasza:
Nem csinálom, régebben próbálkoztam. Amit biztos megtanultam az az, hogy mielőtt elkezdesz bármit, olvass el rla neten mindent, véleményeket, kritikákat. Ha nem találsz róla semmit el se kezdd.
2/4 anonim válasza:
Internetes önismereti munka? :)
Nagyon sok ilyen kérdés van ezen az oldalon, amiket ha átnézel, tuti választ kapsz. A piramisjáték-szerűek nem működnek; a fordítás, programozás, webszerkesztés igen, pl.
3/4 anonim válasza:
én reklám nézésel keresek pénszt és jol ha érdekel külgy privát üzenetet és adok linkeket ami nálam ki probált bukovicskalman@freemail.hu
4/4 anonim válasza:
Én csinálok egyet.Még nem sokat keresek vele, de ez attól függ, mennyien regisztrálnak be általad. Szóval remélem lesz még ebből komolyabb összeg is:) Ha esetleg érdekel nyugodtan írj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!