Alkalmazod a Titkot? Bevált?
Figyelt kérdés
Ha bevált, írd le mióta alkalmazod és írd le a sikerélményeidet is!2009. máj. 31. 23:18
11/15 anonim válasza:
Ti komolyan egy kitalált film történetében hisztek??!!
Győzzetek meg légyszi vmi olyannal, ami hihetelenebb, mint 2000 ft a nadrágzsebben. Olyan már velem is történt, de nem az univerzumtól kaptam, hanem én hagytam ott.
12/15 A kérdező kommentje:
Az egyik kommentelő itt a gyakorikérdéseken azt írta hogy felkellett becsültetni a házukat de nem volt pénzük és sokszor kérték hogy bárcsak lenne pénzük felbecsültetni mert szükség lenne rá de nagyon drága, és pár heten belül INGYEN felbecsültették a házukat és a biztosítótól kaptak valami másfél milla kártérítési pénzt valami mondvacsinált dologra!!!
2009. jún. 2. 20:27
13/15 anonim válasza:
szóval ez egy film vagy könyv vagy most mi???
hogy kell ezt csinálni...??
14/15 anonim válasza:
könyv, de van belőle film is.
és szerintem nem kitalált
azért mert neked nem jön be, mert nem jól csinálod... te bajod
15/15 A kérdező kommentje:
Kinek nem jön be? Vagy ezt kinek írtad?
2009. jún. 3. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!