Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Aki olvasta a titkot mi a...

Aki olvasta a titkot mi a véleménye róla tudja használni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 19:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha ezt most elmondom te halott ember vagy...
2010. ápr. 22. 19:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem olvastam, filmen láttam, de hasznos volt mert helyrehoztam az életem ami nagyon el volt cseszve... és egyre csak jobb és jobb lesz. Tényleg bevált. Mostmár van pénzem, életem, minden ami kell... és ez mind azóta jött hogy megnéztem.
2010. ápr. 22. 19:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Láttam a filmet is és olvastam a könyvet is. De elárulom én neked, hogy mi is a titok. Semmi más, csak az optimizmus. Gondolj csak bele, vannak napok amikor te is levert vagy, semmi sem érdekel. Még a jó hírre is csak nyammogsz, mert úgy nem érdekel, nem is leszel tőle vidámabb. Viszont ha jó kedvedben vagy, akkor a rossz hír sem tud kizökkenteni, mert úgy fogod fel hogy mindegy, megoldod ezt is. Ez a lényege az egész dolognak. Röviden és tömören arról szól ez az egész, hogy légy mindig optimista és jókedvű és akkor megváltozik az életed. Ami részben igaz is. Az Igenember című filmet láttad már? Ha nem, akkor ajánlom figyelmedbe, nézd meg. Tehát ha optimista, jókedvű vagy akkor minden lehetőségre nyitott vagy, ezért történhet jó is és rossz is. Ha jó történik, betudod a vonzás törvényének, ha rossz akkor meg nem is érzékeled annyira rossznak mert már ráálltál az optimizmus útjára. Ennek ellenére én azt mondom nem szabad sem túlzottan optimistának, sem pedig pesszimistának lenni. Realizmus. Én valahogy ezen az oldalon vagyok.
2010. ápr. 22. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!