Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Alkalmazod a Titkot? Bevált?

Alkalmazod a Titkot? Bevált?

Figyelt kérdés
Ha bevált, írd le mióta alkalmazod és írd le a sikerélményeidet is!
2009. máj. 31. 23:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
19%
milyen titkot,és mivel kapcs?
2009. máj. 31. 23:57
 2/15 anonim ***** válasza:
84%

ez a vonzás-törvényes irás, ugye? gondolat megvalósulása, stb.

nem nagyon alkalmazom, néha néha próbálkoztam, de akkor semmi kézzel fogható eredményt nem tapasztaltam.

Vagyis DE, de csak kis dolgokban. Nagy dolgok nem valósultak meg.

Neked bevált?

2009. jún. 1. 00:08
 3/15 anonim ***** válasza:
51%
ez valami olyasmi, mint az agykontroll? csak mert erről még nem hallottam.
2009. jún. 1. 01:12
 4/15 A kérdező kommentje:
Igen a vonzás törvényéről beszélek. Én még csak most kezdtem el alkalmazni, nagyon sok minden kavarog a fejemben, nagyon bízok benne, és úgy érzem hiszek benne csak minnél többet kell vele foglalkoznom! Hiszek benne hogy ez fogja megoldani az életemet! Csak még nagyon friss a dolog tehát még sokat kell foglalkoznom vele!
2009. jún. 1. 11:35
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
miután elolvastam a könyvet, kipróbáltam. pénzt kívántam magamnak. másnap találtam 1000 ft-ot a diákigazolványomban, a következő héten meg 2000 ft-ot az egyik régi nadrágom zsebében, amit újra felvettem. szóval:)
2009. jún. 1. 11:51
 6/15 A kérdező kommentje:

Én is pénzt kívánok most, konkrétan 30ezer forintot, mert a filmben azt mondták konkrét mennyiséggel jobban működik, pl ha autót akkor mondjuk meg hogy pl renaultot akarok, ha meg pénzt akkor meg párosítsuk összeggel!

Azt tudom hogy jönni fog a számlámra jövőhéten kb 17ezer forint, mert ezt már várom, kiváncsi vagyok hogy jön e még mellé, de nagyon bízok benne!!! :)

2009. jún. 1. 11:59
 7/15 anonim ***** válasza:
51%
ezt hogykell csinálni?:D
2009. jún. 1. 13:16
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
és ti ezt elhiszitek???:O-.-
2009. jún. 1. 14:48
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdezö! Ha kivàncsian vàrod, akkor nem fog müködni/akkor csak a vàrakozàs fog müködni/ahogy a filmben is mondtàk/!!! Kérd s felejtsd is el, hogy kérted! Bizd az univerzumra honnan akasztja le! Ne vàrd, ne is gondolj rà! S elég egyszer kérni, ha többször kéred összezavarod az univerzumot! Pl. én s.o.s.ben kértem konkrét összeget, a többit az univerzumra biztam, nem gondoltam rà, 3 nap alatt meglett /na nem az összes, de közel annyi/ Ez a legnehezebb, ha szükségét érezzük, nem gondolni rà!
2009. jún. 2. 09:25
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, megpróbálom!!! :)
2009. jún. 2. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!