Mi lesz az emberiséggel?
Figyelt kérdés
A mostani ember(homo sapiens) már 13 000 éve él a földön, az elmúlt 50 évben több mint 5000 gyorséttermi ételfajta jelent meg a piacon, 70-szer annyi gyógyszert adnak el mint 40 éve, 800%-al nőtt a rákos megbetegedések száma, és 600%-al az érrendszeri betegségek száma. A mai tinédzserek hatalmas stressznek teszik ki magukat, mert megjelent az úgynevezett "tini ideál" aminek meg kell felelni, a stressz legalább olyan káros mint a dohányzás. Az alkoholfogyasztás is drasztikusan megnőtt, ha az új gyógyszereknek köszönhetően rengeteg gyógyítható betegséget nem számítjuk bele, még akkor is sokkal egészségtelenebbül élünk mint 100 éve. És a fenti számok napról, napra emelkednek... lehet, hogy tényleg 2012 végére apokalipszis lesz, és a válasz ott van az orrunk előtt. Mi lesz a sorsa így az embereknek? Mit hoz a következő 50 év? A válaszaitokra kíváncsi vagyok! :)2012. febr. 2. 21:22
1/8 anonim válasza:
Hát ez a világ már megérett a világvégére szerintem. Én a legjobban az elbutult társadalomtól tartok. Persze ennek következményei azok, amiket leírtál. Minden a pénzről szól. Az okosak irányítják a világot és a buta, naiv emberek meg ugrálnak nekik. Manipulatívak.
2/8 A kérdező kommentje:
Most ne menjünk bele abba, hogy ki irányít kit, inkább erről az "életmódról" kellene elgondolkodnia az embernek, utána jöhet a politika.
2012. febr. 2. 21:35
3/8 anonim válasza:
Igen, el kellene gondolkodniuk, de nem így teszik. Azt én sem tudom mért.
4/8 anonim válasza:
Ez a fene rossz életmód mellett jóval megnőtt az átlagéletkor az 50/100 évvel ezelőttihez képest, na ehez mit szólsz?^^
5/8 A kérdező kommentje:
Csak annyit, hogy ez a gyógyszereknek köszönhető, de zat is vedd bele, hogy aki 65-70 év felett van már tuti nem egészségesen él, közben amíg 50 évig éltek az emberek még az utolsó 1-2 évükben is sokkal egészségesebben éltek mint a mostaniak az utolsó éveikben.
2012. febr. 2. 22:28
6/8 anonim válasza:
És az nem tűnik fel,hogy nagyon sok ember próbál változtatni ezeken?Például soha korábban nem hallottunk ennyit az egészséges életmódról,bio élelmiszerekről,soha nem volt még ennyi pszichológus,sportlehetőség,jóga,meditáció stb...
Amúgy szerintem pozitív változás fog jönni.Én már most is ezt érzem.
7/8 anonim válasza:
Kihal remélem, végre, és újra szép és tiszta bolygó lesz a Föld.
Amúgy egy idegen faj titkos ügynöke vagyok, és már elküldtem a jelentést, hogy ez a faj nem érdemel kegyelmet, mert ők se kegyelmeznek más fajoknak. Ennyi. Sorry
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!