Mit tehetek? Tényleg rettentő nehéz lesz így?
Egy különc vagyok, túl egyedi. És ebből fakad némi nehézségem...
Nagyon komoly vagyok, koromhoz képest túl komoly.
Hajlamos vagyok túl lelkiismeretes lenni, a hibáimat túlzottan elismerni (ha nem is be, nem mindig ások azért magamnak vermet :D; de magamban, csendben mindenképp meglátom).
19 évesen minden gimnáziumi tárgyban látok valami jót, valami hasznosat - nyugi, ez nem azt jelenti, hogy mindet szeretem, SŐT!!
Egészségtudatos vagyok, fontosnak érzem, hogy időt szánjak a mozgásra.
Környezettudatos próbálok lenni.
Próbálom felfedezni az apró szépségeket a természetben, de akár az ember alkotta világban, pl. városokban.
Ez a dolog egyik fele.
Másik részről pedig nem szeretem a bulit (a diszkóra, kocsmára gondolok itt; a hagyományos "zsúrokat" szeretem); fontosnak tartom a hobbijaimat, az elmélkedéseimet, tehát az egyedüllétet.
Nehezebben tanulok, mint az átlag, de mint fent írtam, megpróbálom megtanulni - ez tehát idő, újabb otthon töltött időmennyiség.
És minden másban is különc vagyok; különc érdeklődési körökkel, stb.
Jövőre megyek egyetemre, ahol nagyon nem akarom elásni magam.
Nyilván azt tervezem, hogy engedek. Tisztában vagyok vele, hogy az eddigi évi 3-4, max. 5 kocsmázás/diszkózás nem lesz elég, ennél több kell. És hogy alapból több alkalmazkodás kell, jobban el kell vegyülni. Próbálom a dolgokat lazábban venni, miután mindent - vagy majdnem mindent - megtettem, már nem stresszelni a dolgokon.
De teljesen nem fogok tudni megváltozni. Maradok a magamnak való, sokat tanuló, szabadideje egy részét a hobbijaira, más részét a sportra "pazarló" ember, ez sajnos vagy nem sajnos biztos...
Hogy fogok így életben maradni?
19/L
De az összes érd. köröm is fura. És semmi se érdekel, ami másokat.
Az egyetemen hogy találok majd ilyet?
Az írásod alapján inkább unalmas vagy, mint fura.
"az eddigi évi 3-4, max. 5 kocsmázás/diszkózás nem lesz elég, ennél több kell" könnyen befolyásolható
Nem tűnsz unszimpatikusnak, csak olyan semilyennek :/ Ha te így szeretsz élni, jól érzed magad, akkor semmi probléma.
Valamiben igen, de a legtöbb dologban konkrétan egy rongynak tartom magam.
De miért kérded?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!