Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tehetek? Tényleg rettentő...

Mit tehetek? Tényleg rettentő nehéz lesz így?

Figyelt kérdés

Egy különc vagyok, túl egyedi. És ebből fakad némi nehézségem...

Nagyon komoly vagyok, koromhoz képest túl komoly.

Hajlamos vagyok túl lelkiismeretes lenni, a hibáimat túlzottan elismerni (ha nem is be, nem mindig ások azért magamnak vermet :D; de magamban, csendben mindenképp meglátom).

19 évesen minden gimnáziumi tárgyban látok valami jót, valami hasznosat - nyugi, ez nem azt jelenti, hogy mindet szeretem, SŐT!!

Egészségtudatos vagyok, fontosnak érzem, hogy időt szánjak a mozgásra.

Környezettudatos próbálok lenni.

Próbálom felfedezni az apró szépségeket a természetben, de akár az ember alkotta világban, pl. városokban.

Ez a dolog egyik fele.

Másik részről pedig nem szeretem a bulit (a diszkóra, kocsmára gondolok itt; a hagyományos "zsúrokat" szeretem); fontosnak tartom a hobbijaimat, az elmélkedéseimet, tehát az egyedüllétet.

Nehezebben tanulok, mint az átlag, de mint fent írtam, megpróbálom megtanulni - ez tehát idő, újabb otthon töltött időmennyiség.

És minden másban is különc vagyok; különc érdeklődési körökkel, stb.

Jövőre megyek egyetemre, ahol nagyon nem akarom elásni magam.

Nyilván azt tervezem, hogy engedek. Tisztában vagyok vele, hogy az eddigi évi 3-4, max. 5 kocsmázás/diszkózás nem lesz elég, ennél több kell. És hogy alapból több alkalmazkodás kell, jobban el kell vegyülni. Próbálom a dolgokat lazábban venni, miután mindent - vagy majdnem mindent - megtettem, már nem stresszelni a dolgokon.

De teljesen nem fogok tudni megváltozni. Maradok a magamnak való, sokat tanuló, szabadideje egy részét a hobbijaira, más részét a sportra "pazarló" ember, ez sajnos vagy nem sajnos biztos...

Hogy fogok így életben maradni?

19/L

2012. jan. 31. 20:30
 1/8 anonim ***** válasza:
sztem ilyennel nem csak te vagy egyedül. Ezzel az életmóddal nincs semmi baj sőt.
2012. jan. 31. 20:37
 2/8 anonim ***** válasza:
ne is változz meg. egyébként én pl. inkább a különc emberek társaságát keresem, nem az egyformákét.ők olyan unalmasak.
2012. jan. 31. 20:37
 3/8 A kérdező kommentje:

De az összes érd. köröm is fura. És semmi se érdekel, ami másokat.

Az egyetemen hogy találok majd ilyet?

2012. jan. 31. 20:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Az írásod alapján inkább unalmas vagy, mint fura.

"az eddigi évi 3-4, max. 5 kocsmázás/diszkózás nem lesz elég, ennél több kell" könnyen befolyásolható

Nem tűnsz unszimpatikusnak, csak olyan semilyennek :/ Ha te így szeretsz élni, jól érzed magad, akkor semmi probléma.

2012. jan. 31. 21:28
 5/8 A kérdező kommentje:
Én nem érzem unalmasnak - tele van tartalommal. Mondjuk olyan tartalommal, ami senkinek se kell, és ami a többi ember szemében tartalom, na az unalom az én szememben.
2012. jan. 31. 21:41
 6/8 anonim válasza:
Nem tudom, de te szerintem nem különcnek hanem jobbnak tartod magad egyszerüen a töbieknél.
2012. febr. 20. 18:06
 7/8 A kérdező kommentje:

Valamiben igen, de a legtöbb dologban konkrétan egy rongynak tartom magam.

De miért kérded?

2012. febr. 20. 18:19
 8/8 A kérdező kommentje:
*mondod
2012. febr. 20. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!