Miért van ez így?
Figyelt kérdés
Azt hiszem, szeretethiányom van. Még sohasem volt pasim, pedig már nagyon vágyom rá, és úgy érzem, hogy nem is lesz. Ez az álmaimban is megnyilvánul. Mostanában ok nélkül sírok, szomorú vagyok, akaratom ellenére bunkó vagyok mindenkivel.2012. febr. 1. 17:37
2/4 A kérdező kommentje:
15
2012. febr. 1. 17:48
3/4 anonim 

válasza:

hát igen ezek a kamaszkor legjellemzőbb dolgai én is 15 vagyok fiú és hát én is néha érzem hogy nagyon kéne egy barátnő akit megölelhetek egyebek szerintem ez nagyon sokat segít próbálj találni egy srácot esetleg nem is járni hanem csak néha a szeretethiányod(amit rokonok nem tudnak pótolni) pótold csak arra ügyelj hogy a srácnak leessen ha nem akarsz tőle semmit mert igencsak ki tudunk ilyenektől akadni :D (esetleg dumálhatunk MSN pl :D)
4/4 anonim 

válasza:

Na fiatalok, szövődik már az GYIK/MSN szerelem? :P
25/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!