Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mennyire vagy facebook függő?

Mennyire vagy facebook függő?

Figyelt kérdés
kb mennyi időt töltessz ott? és általában mit csinálsz? reggel az az első h kikelsz az ágyból és go to facebook? kort és nemet?
2012. febr. 1. 10:28
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

fúú,hát régebben állandóan azon lógtam éjjel-nappal. Ha felkeltem,ha kajáltam,ha mittomén hol voltam..de még suliban akkor is(telóról)vagy ha csak otthon unatkoztam szval naponta több órát.

mostanában egyre ritkábban megyek fel vagy a másik variáció hogy gyakran de csak 1percre hogy megnézzem jött-e értesítésem.:D

14L

2012. febr. 2. 17:59
 22/25 anonim ***** válasza:

Amikor megcsináltam, még naponta fent voltam, 20-30 alkalommal. Legalább 5 órát voltam fent. Néhány hét után kezdtem megunni (kb. fél éve), és csak egy másik lapon volt megnyitva, hogy mindig lássam, hogy milyen értesítéseim vannak. Mostanában meguntam, csak a sok b***-ság megy rajta, amiket kiírkálnak. meg is mondom, hogy milyenek.

Az idegesít a legjobban, hogy a Facebookozók MINDEN bajukat kiírják, pl. "go miskolcra", "keresd meg az x betűt", "jó a buli", "szerelmes vagyok", meg ilyenek. Az még idegesítőbb, hogy mindenki csak terjeszti a hülyeséget, amikor már 15-ször látom ugyanazt a kiírást, megunom. Meg amikor vannak ilyen "oklevél szezonok", hogy oklevél meg X-faktor kvíz, meg ilyenek, akkor inkább nem is nézem meg a kiírásokat.

De inkább nem is idegesíttetem magam, letörölném magam, de csak azért nem törlöm le magam, mert ott vannak az ismerősök, és ha házit kell írni megkérdezni hogy mi volt, meg hát a levelezés.

Amikor számtech. órán megyünk gépezni, már 17 gépből 15-ön a Facebook megy, és azon kockulnak. Ott élik az életüket. Van olyan, hogy felmegyek reggel, fent van egy ismerősöm, felmegyek délben, még mindig fent van, felmegyek este, még mindig fent van, nekik virtuális életük van.

Én értelmesebb dolgokra használom a gépemet. Tanulásra, zenehallgatásra, meg áramköröket nézek rajta, hogy mit építsek.

Kicsit hosszú lett, de ez a véleményem. Hasznos, de egyáltalán nem vagyok függő! Mostanában hetente vagyok fent 1-2 percet.

14/F

2012. febr. 7. 15:49
 23/25 A kérdező kommentje:
:D egyetértek utolsó
2012. febr. 7. 17:29
 24/25 anonim ***** válasza:

Nálam folyton megvan nyitva ha játszok, éppen most is ott van a kis fülecske, így hallom/látom ha írnak nekem. Naponta egyszer-kétszer feljövök, de sohasem bámulom csak azért, mert éppen el kell dönteni hogy megbököm vagy nem bököm meg. Csak azért megyek fel, vagy nézek rá, mert megnézem az üzeneteimet, és hogy ki mit írt csoportba, és ennyi :D

Magyarul: nem ülök ott 3 órát és bambulom a kék-fehér képet.

2012. ápr. 27. 09:56
 25/25 anonim ***** válasza:

nem vagyok az :d régen durván fb függő voltam, akkor még fel lehetett menni telóról a 0.facebook.com-ra, így állandóan, mikor épp nem gépnél ültem, a telómmal a kezemben facebook-oztam. de hirtelen, csak úgy egyik napról a másikra leszoktam róla úgymond, mostmár rohadtul nem érdekel, hogy XY-ocska milyen ribis, pucsítós képet képet tett ki magáról megint, természetesen valami pontosan odaillő idézettel, hogy lássuk, milyen bölcs, vagy VW, akit nem ismerek, milyet filmet nézett meg AB-vel, akit szintén nem ismerek. mostmár csak néha felmegyek és ha látom, h nincs üzenetem vagy értesítésem, jövök is le, max. akkor vagyok fent huzamosabb ideig, mikor bnőmék rámírnak, de ennyi.

15L

2013. dec. 28. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!