Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mennyire vagy facebook függő?

Mennyire vagy facebook függő?

Figyelt kérdés
kb mennyi időt töltessz ott? és általában mit csinálsz? reggel az az első h kikelsz az ágyból és go to facebook? kort és nemet?
2012. febr. 1. 10:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
és lemaradt: 14/L
2012. febr. 1. 16:21
 12/25 anonim ***** válasza:

Semennyire.

Engem valahogy nem köt le, esetleg akkor vagyok fent többet, ha az osztállyal beszélünk valamit közösen.

De ha arra gondolsz, akkor nem lájkolgatok, mert nem írogatok ki hülyeségeket.

17/l

2012. febr. 1. 16:22
 13/25 anonim ***** válasza:
59%

Én facebook függő vagyok nagyon, de nem bánom, mert nem megy semminek sem a rovására. A tanulást el tudom intézni gép mellett, könnyen hozom az 5ös dogákat. Általában online vagyok ha hazaérek suliból este 10-ig. Meg azért vagyok fenn mert várom mindig hogy egy srác rám írjon... és mindig rám ír.. :$ És már többször aludtam nála. Meg a barátaimmal is rendszeresen bulizok (ottalvós csajos este, házibuli) meg voltunk hógolyózni is, vásárolgatni. Nem vagyok problémás kamasz, osztályelső vagyok, ösztöndíjas.

186N

2012. febr. 1. 16:35
 14/25 anonim ***** válasza:
nem vagyok az (: naponta többször megnézem, hogy jött-e valami értesítésem. ez max. 1-2 percet vesz igénybe, de ennyit használom egész nap. kezdetben sokat használtam meg csomó játékkal játszottam :D 18/L
2012. febr. 1. 17:13
 15/25 anonim ***** válasza:
Nem vagyok rajta, sok hülye gyerek ott éli ki életét.
2012. febr. 1. 17:21
 16/25 anonim ***** válasza:
én sajnos mikor tehetem,rajta vagyok :| :)
2012. febr. 1. 20:37
 17/25 anonim válasza:
Mostanában alig vagyok fent. A fent is vagyok, akkor is kijelentkezek a chatről, ha nincs egy értelmes ember sem, akivel beszélhetek. Legszívesebben már törölném magam, csak ez az egy oldal van, ahol minden ismerősöm (közeli, távoli) fent van. [:
2012. febr. 1. 21:51
 18/25 anonim ***** válasza:

Amíg a buszon ülök addig telón facebookozok,ez olyan 10 perc lehet. Megnézem van-e értesítésem/üzenetem.

Illetve itthon folyamatosan be vagyok jelentkezve (rejtve) és egy kis négyzetbe jelzi,hogy mizu. De a családtagjaim és a távoli barátaim miatt. Több rokonom és barátom is külföldre költözik..így kapok az alkalmon mikor fent vannak ők is és én is.

Nem érzem magam függőnek.15l

2012. febr. 1. 21:55
 19/25 anonim ***** válasza:

egész nap be van kapcsolva a számítógépem sokszor ha 3-4 órára megyek csak el otthonról akkor is úgy hagyom.

A facebook egész nap meg van nyitva csak néha nézek rá, viszont bárki rám tud írni (mint ahogy skype-ra és msn-re is végig bejelentkezve hagyom a gépet ) :D

2012. febr. 1. 23:19
 20/25 anonim ***** válasza:

eleinte sokat voltam fenn

de aztán rájöttem h tök értelmetlen mert a legtöbb barimmal élőbe is talizunk

2012. febr. 2. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!