Mennyire vagy facebook függő?
Semennyire.
Engem valahogy nem köt le, esetleg akkor vagyok fent többet, ha az osztállyal beszélünk valamit közösen.
De ha arra gondolsz, akkor nem lájkolgatok, mert nem írogatok ki hülyeségeket.
17/l
Én facebook függő vagyok nagyon, de nem bánom, mert nem megy semminek sem a rovására. A tanulást el tudom intézni gép mellett, könnyen hozom az 5ös dogákat. Általában online vagyok ha hazaérek suliból este 10-ig. Meg azért vagyok fenn mert várom mindig hogy egy srác rám írjon... és mindig rám ír.. :$ És már többször aludtam nála. Meg a barátaimmal is rendszeresen bulizok (ottalvós csajos este, házibuli) meg voltunk hógolyózni is, vásárolgatni. Nem vagyok problémás kamasz, osztályelső vagyok, ösztöndíjas.
186N
Amíg a buszon ülök addig telón facebookozok,ez olyan 10 perc lehet. Megnézem van-e értesítésem/üzenetem.
Illetve itthon folyamatosan be vagyok jelentkezve (rejtve) és egy kis négyzetbe jelzi,hogy mizu. De a családtagjaim és a távoli barátaim miatt. Több rokonom és barátom is külföldre költözik..így kapok az alkalmon mikor fent vannak ők is és én is.
Nem érzem magam függőnek.15l
egész nap be van kapcsolva a számítógépem sokszor ha 3-4 órára megyek csak el otthonról akkor is úgy hagyom.
A facebook egész nap meg van nyitva csak néha nézek rá, viszont bárki rám tud írni (mint ahogy skype-ra és msn-re is végig bejelentkezve hagyom a gépet ) :D
eleinte sokat voltam fenn
de aztán rájöttem h tök értelmetlen mert a legtöbb barimmal élőbe is talizunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!