Hát,őszintén szólva rengeteget ülök a facebook előtt.Reggel az az első gondolatom,mégsem azt csinálom először.
Azért lettem ennyire függő,mert rengeteg embert ismertem meg a facen és mostmár talán több netes barátom van,mint olyan,akit ismerek.És mivel szeretek a barátaimmal lenni,facebookozom.Így beszélgethetünk.
Utálom magam,de nagyon facebook függő lettem. ://
14/L
2012. febr. 1. 10:34
2/25 A kérdező kommentje:
sajna énis :(
2012. febr. 1. 10:36
3/25 anonim válasza:
van hogy hetekig nem is megyek fel, tök értelmetlen az egész, nincs is élete annak aki állandóan ott van, vagyis van csak nem a valóság:)
az elején minden nap felmentem de aztán egyre unalmasabb lett.
19L
2012. febr. 1. 12:21
4/25 anonim válasza:
Az elején naponta 10-15-ször felmentem,vagy reggel fel-este le....De kezdtem megunni...Ugyanazok az értesítések(xy küldött meghívót az ok játékba;xi lájkolta a képedet...) Van,hogy hetekig nem megyek fel rá és jókedvűen nézem,h a barátnőm beleőrül,h most csak 21 értesítése jött...:D 14/L
2012. febr. 1. 13:47
5/25 anonim válasza:
Én mindig fenn vagyok fb-n, de nem csak ott szoktam dolgokat csinálni, de nem lépek ki, hogy mindig elérhető legyek.
13/l
2012. febr. 1. 14:23
6/25 anonim válasza:
Max megkérdezem a házit ha nem tudom. Nem használom semmi egyéb alkalmazását és nem is játszok. Csak chatelek ha kérdezni akarok valamit.
2012. febr. 1. 14:33
7/25 anonim válasza:
napközben:
1kor haza esek a suliból facebook 4-ig
este 6-9 ig
minden nap
hétvégente:
délután 1-től van mikor 8-9-ig vagy még tovább
2012. febr. 1. 15:03
8/25 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagyok függő... nehéz is lenne, mivel nincs Facebook-om :)Köszönöm, eddig egész jól megvagyok nélküle.
19f
2012. febr. 1. 15:08
9/25 anonim válasza:
Napi 1 órát kb. :)
Nincs többre időm ('hál Istennek) :D
2012. febr. 1. 15:54
10/25 anonim válasza:
Ma pl. 17 percet. És szerintem ennyi lesz összesen. Végiggörgetem azt hogy ki mit csinált, megnézem az értesítéseket, üzeneteket, felidegesítem magam azon, hogy hülyeségekről kaptam, és hogy az akire várok nem válaszol, majd kilépek. Ha barátnőimmel beszélek vagyok többet fenn.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!