Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van itt még olyan aki szinte...

Van itt még olyan aki szinte álomvilágban él? Lent.

Figyelt kérdés

Elég rossz a viszonyom a családommal. Nagyon ritkán beszélgetek velük. Amúgy részükről csak a lecseszés meg a kiabálás megy. Van pár barátom, de egyikben sem bízom meg.

Eléggé zárkózott vagyok. És sokszor szomorú. De mindenki vidámnak lát.

Kitaláltam magamnak egy álomvilágot. Ahol nagyszerű családom van és nagyszerű barátaim vannak akikre mindig számíthatok. Meg fiú barátom. Amikor csak rosszul érzem magam, már ebben az álomvilágba menekülök, hogy megvigasztaljon az álombeli családom. Megnyugtatással tölt el. Tudom, hogy ez nem a valóság, de még is. Jó érzés. Viszont már nem csak akkor vagyok ,,ott,, amikor rossz kedvem van. Nagyon sokszor. Reggel, délben, délután, elalvás előtt.. Egy nap nem telik el úgy (ráadásul egy olyan óra sem telik el úgy), hogy ne lennék ,,ott,,. Az álomvilágomban. Attól tartok, hogy egyszer belefogok őrülni. De ha ennyi sem lenne nekem, akkor nem tudom mi lenne most velem.. Tudom, hogy addig ameddig nem találok olyanokat akikre tényleg számíthatok, addig álomvilágban fogok élni. De mi van ha még azután is?

A másik variáció amikor leülök gép elé, és elterelem a játékkal a gondolataimat, de ez annyira nem durva mint az álomvilág.

2012. jan. 31. 18:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

én is olyan vagyok.

bár az én 'álomvilágom' nem is átlagos. és hiszem hogy egyszer eljutok oda. ezért is akarok meghalni, hogy ottlehessek végre. ugyanakkor ez tartja bennem az életet is, szóval kicsit paradoxon, de mindegy.

jah és én nem szinte, én csak ott élek, mert utálom ezt a világot.

2012. febr. 3. 17:08
 12/15 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy mások is értik milyen ez.. :)

Nevet nem adok úgy hogy fb kizárva.

2012. febr. 3. 20:15
 13/15 anonim válasza:

Én is jelentkezem! Én is ilyen vagyok/voltam.

Általános iskolába én is sokat képzelődtem a családi probléma nálunk nem volt, de minden más ugyan az. (Néha-néha anyummal összevesztem emiatt de semmi több.) De a gimibe értelmesebb embereket ismertem, meg bár még ott is sokszor álmodtam pl órákon :D ,de már nem volt olyan vészes, aztán most az egyetemen, már szinte csak az ágyban alvás előtt fantáziálok valami másról :) Szóval idővel megoldódik, ismerj meg új embereket és nem lesz gond.

2012. júl. 22. 20:45
 14/15 anonim válasza:
Még valami :D Nekem a játék csak rontott a helyzeten :S
2012. júl. 22. 20:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Jajj, nyugodj meg nem fogsz beleőrülni. Legalábbis magamból kiindulva nem hiszem. Talán 7-8 éves voltam amikor elkezdtem ilyen álomvilágban élni. Kisebb koromban még egész nap ott éreztem magam. Gyakorlatilag a valóságos világba beleéltem az álomvilágomat. Nagy fantáziám volt. Például minden nap amikor bementem az iskolába, én azt úgy képzeltem el, hogy az az én képzeletbeli varázs iskolám, ami kb olyan volt mint a Roxfort :D Kb 14-15 éves koromig ez ment, persze fokozatosan egyre inkább visszaszorult. Meg ugye mindig úgy változott ez a világ, ahogy én változtam. Még néha-néha mindig kicsit előjön ez. De nem őrültem bele, nem is rugaszkodtam el soha a valóságos életemtől. Szóval szerintem nyugalom, nem fogsz beleőrülni. Egyszerűen csak találnod kéne olyan embereket akiket tényleg barátaidnak hívhatsz. Akár 1-et is. Utána a valóságos barátod ki fogja váltani a fantáziavilágodban lévőket :)
2012. júl. 22. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!